Eurprivacy.nl
Image default
Energie

Veel energie besparen met CV boilers

Wat is een CV Boiler ?

Een Lemet cv boiler is een elektrische boiler waarin een extra verwarmings spiraal in is gemonteerd. Deze extra spiraal kunt u bijvoorbeeld aansluiten op uw zonneboiler maar ook op uw cv installatie. Indien u gebruik maakt van een cv houtkachel kunt u dus het warme water waarmee u uw huis verwarmt ook gebruiken om uw douche / badwater op te warmen waarmee een aanzienlijke besparing mogelijk is op uw energierekening.

Als uw zonneboiler of cv houtkachel het water niet voldoende heeft opgewarmd naar de veilige 60 graden zal het extra ingebouwde elektrische verwarmingselement het water bij verwarmen zodat legionella en andere ziekteverwekkers geen kans krijgen.

Uit voorraad leverbaar in 80 en 100 Liter.

De Lemet cv boilers zijn uit voorraad te leveren in 80 en 100 liter variant. Alle Lemet elektrische boilers zijn compleet met montagebeugel, aansluitsnoer en overdrukventiel. Door het gebruik van een koperen verwarmingselement, magnesium anode en glasgecoate keramische binnenwand bent u verzekerd van een duurzame aankoop.

DsignIT BV is hoofdimporteur voor de Benelux van Lemet elektrische boilers en verkoopt de boilers in de Benelux, Duitsland en GB via o.a. het verkoopkanaal ElektrischeBoiler.EU.  Levering binnen 48 uur (mits voorradig).

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler