Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

EHBO cursus volgen in Ede

Wilt u een EHBO cursus volgen in Ede of omgeving? Bij Arehbo kunt u hiervoor terecht, de ervaren cursisten helpen je graag verder. Arehbo is een opleidingscentrum, met een scala aan EHBO opleidingen, volgens het oranje kruis.

 

Waarom EHBO cursus volgen?

Als er een ongeval gebeurt in jouw omgeving is het belangrijk dat er iemand aanwezig is die dan eerste hulp kan verlenen. Als jij dit bent is het helemaal mooi, dan zorg jij er misschien wel voor dat deze persoon het zal overleven. Kies daarom voor een EHBO cursus, met alle basiskennis die nodig is om iemand te redden bij een ongeval. Je leert bijvoorbeeld omgaan met een AED-apparaat, zelf reanimeren, leren handelen met verband en bij kneuzingen of breken. Deze cursus duurt in totaal 3 dagen, wat dus een zeer intensieve cursus te noemen valt. Wordt de cursus goed afgelegd? Dan reiken zij een diploma Eerste Hulp aan je uit. Deze is twee jaar geldig, deze kun je weer verlengen door een herhalingscursus te volgen.

 

Op zoek naar een opleidingscentrum in Ede?

Kies dan voor Arehbo, een gecertificeerd opleidingscentrum in Ede. Zij verzorgen verschillende cursussen als BHV, EHBO, VCA, agressie en nog meer cursussen. Zo ook de EHBO cursus. Zie de website van Arehbo voor het aanmelden op een EHBO cursus en meer informatie hierover.