Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Heb jij de vieze Jelly Bean Boozled smaken al geproefd?

De Jelly Bean Boozled Challenge, heb jij er al wat over gehoord? Hier lees je meer over het spel en de reden waarom dit spel zo enorm veel aandacht heeft gekregen en dus binnen korte tijd razend populair is geworden. Het spel is bedacht en geproduceerd in Amerika in 2008. Sinds dit jaar is het spel ook in Nederland verkrijgbaar. Winkels zoals Jamin kunnen de bestellingen niet meer aan en zijn telkens binnen no time weer uitverkocht. Gelukkig kun je via Bean-boozled.nl ook dit razend populaire spelletje Bean Boozled online bestellen.

De Jelly Bean Boozled Challenge

De Jelly Bean Boozled Challenge is een gezelschapsspel voor jong en oud. In het spel zitten een aantal hele lekkere Jelly Beans maar ook een aantal hele vieze Jelly Beans. Deze verrassend smerige Jelly Beans zorgen ervoor dat je enorm veel plezier gaat beleven. Uiteraard kan het ook zo zijn dat dit samen gaat met heel veel kotsneigingen.

Wanneer je de Jelly Bean Boozled Challenge spinner box koopt, ontvang je een draaischijf met 10 verschillende kleuren Jelly Beans. Elke kleur heeft een lekkere variant maar ook een hele vieze variant. En je raad het al, het verschil is absoluut niet te zien!

Het spel werkt als volgt. Je draait aan de draaischijf en komt met de wijzer op een bepaalde kleur uit. Wanneer je bijvoorbeeld op oranje uitkomt, moet je een oranje Jelly Bean uit het doosje pakken en opeten. De oranje Jelly Bean kan bijvoorbeeld smaken naar perzik maar ook naar kots. Nu maar hopen dat je de juiste keuze maak. De bedoeling is dat je de Jelly Bean op MOET eten, anders ben je af of krijg je strafpunten. Je raad het al. Dit spel zorgt voor erg veel lol en kotsneigingen.

Benieuwd naar de Jelly Bean Boozled smaken?

Het is natuurlijk al wel duidelijk dat het om de ‘heerlijke’ smaken gaat in dit spel. Want ja, wie wil er nou geen Jelly Bean proeven die naar kots of stinkende sokken smaakt? Ga er maar vast klaar voor zitten want onderstaande smaken kun je onder andere verwachten bij de Jelly Bean Boozled Challenge.

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren?

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta?

Peach or Barf
Perzik of kots?

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik?

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes?

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas?

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes?

Licorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray?

De Jelly Bean Boozled Challenge kopen?

Wil je jouw vrienden uitdagen met dit enorm smerige spelletje en ben je er zelf ook klaar voor? Of wil je het spel nogmaals proberen omdat het je de vorige keer niet lukte om de Jelly Beans binnen te houden? Of krijg je er geen genoeg van en wil je een van de navulverpakking bestellen? Ga dan snel naar Mijnsnoepwinkeltje.nl en bestel jouw Bean Boozled Challenge spel of navulverpakking online. Wees er wel snel bij want op is op. Het spel kost normaal gesproken € 14,99 op deze website maar is op dit moment in de aanbieding voor slechts € 9,99. We wensen je alvast heel veel plezier!

http://mijnsnoepwinkeltje.nl/