Eurprivacy.nl
Image default
Gezondheid

Mannenarts dr. L.J. de Boer: zaadlozing, belangrijk voor de man!

mannenarts dr. L.J. de Boer

De zaadlozing kan te vroeg of te laat komen.

Ook kan de zaadlozing helemaal niet komen, dan spannen de spieren ook niet ritmisch aan en het hoogtepunt gevoel ontbreekt. Uitblijven van het gevoel bij de zaadlozing kan een normaal verschijnsel zijn bij onvoldoende lustgevoel. Daar hoeft de man zich niet druk over te maken, maar is het lustgevoel er wel dan is het goed eens te rade te gaan bij de medisch seksuoloog.

De boodschap aan mannen die met te vroege zaadlozing van doen hebben, is dan ook om niet te blijven tobben en er hulp voor te gaan zoeken. Mannenarts dr. L.J. de Boer schrijft bijvoorbeeld de medicatie voor u uit, die u direct bij elke apotheek kunt ophalen.

Bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg is voor het oplossen van vroegtijdige zaadlozing deskundigheid om adequate behandeling te kunnen geven en weer verder te helpen om weer te gaan genieten van de intimiteit en daarmee een gezond bestaan te leiden.

Voor meer informatie over zaadlozing en andere mannenzaken kunt u contact opnemen met mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg in Bilthoven (Berg en Bosch) (mannenkliniek de Boer)

Iedere week voor mannen die niet direct een afspraak willen maken, houdt mannenarts dr. L.J. de Boer in de mannenkliniek op maandag, woensdag- en vrijdag inloopspreekuur. Uiteraard is langskomen bij de mannenkliniek op de andere dagen ook mogelijk, maar dan alleen op afspraak.

Op de website www.dbmgz.nl vindt u meer informatie om een afspraak te maken bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg.

https://www.dbmgz.nl