Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Het verschil tussen belofteringen en vriendschapsringen

Een belofte of vriendschapsring geven

Promise en vriendschapsringen zijn gebruikt als blijken van genegenheid. Deze bestaan al eeuwenlang. Hun populariteit heeft de neiging om in de loop van de tijd toe te nemen en af ​​te nemen, waarbij ze vaak hun status in populariteit terugkrijgen als gevolg van trends en de cultuur van beroemdheden. Belofteringen kunnen worden gebruikt om vriendschap aan te duiden, een voorverloving aan te geven of een andere verbintenis die van groot belang is voor de drager.

Heb jij een beste vriend/vriendin en zijn jullie aan het zoeken naar vriendschapsringen? Lees er hier alles over. 

Een beloftering duidt op een serieuze verbintenis aan een ander. Het kan aan een romantische partner worden gegeven om een ​​verbintenis tot een monogame relatie aan te duiden, soms als een opmaat voor het huwelijk. Een meisje kan een beloftering van haar vriend ontvangen als ze weten dat ze willen trouwen, maar vanwege leeftijd of andere omstandigheden is dit niet haalbaar. In deze situatie kan een beloftering dienen als voorloper van een verlovingsring.

Vriendschapsringen 

Vriendschapsringen symboliseren een hechte relatie zonder romantische ondertoon. Ze worden vaak in paren verkocht en door twee mensen gedragen om hun waardering en onvoorwaardelijke steun voor elkaar aan te geven. Veel culturen beschouwen vriendschapsringen als een manier om te zeggen dat de andere persoon een ‘bloedloze broer of zus’ is, het dichtst bij dat iemand bij je kan komen zonder door geboorte verwant te zijn.

Een vriend kan een ander een belofte doen om hun loyaliteit aan te geven of vastbesloten zijn voor altijd vrienden te blijven. Een beloftering kan ook voor jezelf worden gekocht als herinnering aan een persoonlijke belofte. Belofteringen hebben in de loop van hun bestaan ​​en gebruik om veel verschillende redenen een speciale betekenis gehad.

De meeste vriendschapsringen zijn eenvoudig. Soms is op de ring het woord “friend” bedrukt of gegraveerd en soms is het gewoon een simpele band. Deze ringen vermijden vaak een ontwerp dat ze kan verwarren met een verlovingsring of een trouwring, zoals een solitaire diamant of een gewone gouden band. Vriendschapsringen kunnen ook zelfgemaakt worden met knutselkralen of soortgelijke materialen, omdat de betekenis van de ring weinig te maken heeft met de kwaliteit ervan.

Veel mensen dragen deze ringen vaak om de pink, om ze te onderscheiden van gewone ringen; dit is echter geen vaste regel en veel mensen dragen hun vriendschapsringen zoals elke andere ring.

Hoewel er geen specifieke standaard is voor een beloftering, kiezen serieuze stellen voor een miniatuurversie van een verlovingsring – in veel gevallen is een delicate ring met een kleine diamant de optimale keuze.

Kinderen met oorbellen

Kinderen dragen steeds vaker oorbellen. Maar wanneer ze de oorbellen een tijdje uit hebben, lijkt het alsof het gaatje binnen mum van tijd weer dicht is. Lees hier alles over hoe snel gaatjes in de oren dichtgroeien bij kinderen. 

http://quickjewels.nl