Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Recreatiewoning te koop op de Veluwe eigen grond

Nu in prijs verlaagd! Schitterend mooie houten vrijstaande recreatiewoning te koop op de Veluwe gebouwd op een prachtige locatie midden in het bos met eigen grond en door de groene omheining veel privacy.

 

Lees verder als u algemene informatie wil weten over de omgeving waar deze recreatiebungalow gebouwd is.

 

Als u direct meer wil weten of snel een huisbezichtiging wil afspreken met de makelaar, klik dan nu op de link onderin dit artikel.

Het leuke dorpje Nunspeet is niet ver weg van de Parallelweg Hierden waar men in de zomer verkoeling kan lokaliseren in de Zandenbos plas en eenmaal per kalenderjaar de Veluwade goederenhandel wordt georganiseerd. Kortom, voor al wat wils! Verlang je deze bijzondere recreatievilla te aankopen of huren of zoekt u inlichtingen voor zelf direct snel vakantiehuis verkopen? Vraag nu een folder of onmiddellijk een bestaand houten huis midden in het oerwoud bezichtiging aan. Voor permanent wonen bosrijke omgeving in dit natuur ben je op deze plaats aan het geschikte tehuis voor een goede koopprijs. Op die koopwoning verzamelpagina vind je talrijk site’s die bericht verschaffen en verwant zijn aan tweede woningen en vakantiehuizen inkopen en verhuren vertonen en waar je kunt afnemen. De moderne bungalow is onvolprezen tof alvoor investeerders of een prive persoon op deze aardbol die op speur zijn naar een gegarandeerd rendement verkopen of handig huurders en verhuurders te afsluiten na het opkopen ervan. Verzoek subjectief de huizenmakelaar woonachtig in het Gelderlandse naar de actuele prijzen aankoop en huidige omstandigheden wat betreft woonbestemming permanent bewonen nabij het aanschaffen en te huur afgeven. Tevens vind jij op deze plaats de uitgelezene links als je van plan bent om zelf gespecialiseerd een houten woning laten bouwen in prefab houtstapelbouw of houtskeletbouw projecten bouwpakket wil realiseren. Vakantiewoningen inkopen in het centrum in het midden Nederlandse grondgebied is niet zo raar. Dit recreatiehuis is nu in prijs verlaagd en kan men voor een juiste deal of bod opkopen incluis het houterig huisraad bij aankoop!

 

Met eigen grond recreatiewoning te koop op de Veluwe!

 

De houten vrijstaande recreatiewoning te koop op de Veluwe staat op het hof, kan op dit ogenblik achter verkoop bijna niet permanent bewoond meer worden. Dit is zo gedetermineerd via de gemeente harderwijk en die ziet toe op instandhouding van dit beleid. Op ogenblik van berichten is de gemeente Harderwijkse desondanks weer actief om het bestemmingsplan te verwisselen aangaande de permanente bewoning van de vakantiehuizen. Onderwijl zijn er wel ettelijke recreatiebungalows welke een gedoogstatus genieten. De gedoostatus kan ook op dit ogenblik niet meegenomen worden naar een andere inwoner. De gevecht om legalisering van de recreatiewoningen op dit bungalowpark loopt reeds al ettelijke jaren. In Holland wordt er per rayon uitgesproken wat er met zulke situaties gedaan wordt. Almaar meer provincies selecteren voor een legalisering regeling!

 

Op een netjes liggend, bedaard en kind hartelijk bungalowpark midden op de Gelderse bossen word herhaaldelijk eigen kavels met een houtbouw woningen aangeboden. Het hof onze Woudstee waar men dit vakantiehuis kunt bewonderen, staat scherp aangeschreven door de gunstige positie, de geasfalteerde paden en het no nonsense aanpak. Belendend is een puik restaurant beschikbaar wat verder voor partijen en feesten gehuurd kan worden. Op de camping ernaast kan men tegen honorarium gebruik maken van verscheidene faciliteiten bijvoorbeeld zwembad en tennisbaan. Ook hier is een opperbest eetcafe aanwezig en ook kan iemand gebruik maken van een cafetaria.


 

Op zo’n tien minuten bevind zich het pitoreske vissers stadje Harderwijk waar ook het Dolfinarium zich bevind. In dat gezellige stadje is het evenals gedurende de zomer als winter goed toeven. Met haar ettelijke barretjes, restaurantjes en discotheken valt er voor jong en bejaard voldoende te ervaren. Het dorpje Hierden waar zich ook een winkel bevind, zal bereikt worden op zo’n vijf tweewieler minuten. In Hierden staat ook een onwerkelijk mooie sauna geheten de Zwaluwhoeve waar vele honderden toeristen alledaags op af komen. Via een fietsbrug kan men in enige minuten de bekende grote zandvlakte van de Veluwse bossen traceren. Men kan hier uitstekend rijden op aangelegde paden of geneugte van een ommetje. Ook kids en honden kunnen zich hier formidabel afreageren. Van hieruit zijn een heleboel bekende tweewieler en wandel routes uitgezet.

https://www.facebook.com/RecreatiewoningVeluwe