Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Afzuiginstallaties horeca

Horeca afzuiginstallatie: filters voor geurfilterkasten

Een geurfilterkast is een horeca afzuiginstallatie waar horecaondernemers op kunnen rekenen. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven afzuigventilator, actief koolstoffilters en vetvangfilters. Een compleet horeca afzuigsysteem dat een krachtig resultaat aflevert. Vet, rook en geuren worden voor circa 75% aangepakt en afgevoerd. Geurfilterkasten en toebehoren kunt u vinden bij onder andere Medtrading. Dit is een totaalleverancier op het gebied van horeca afzuiginstallaties.

Bent u horecaondernemer, dan weet u dat goede afzuiging van essentieel belang is voor uw café, restaurant of bar. Een krachtige afzuiginstallatie laat nare en ongezonde luchtjes in de zaak als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gezonder en fijner voor zowel uw personeel als klanten.

Medtrading levert binnen 24 uur

Medtrading levert geurfilterkasten en andere horeca afzuiginstallatie direct uit voorraad binnen 24 uur. Ook zakkenfilters en koolstoffilters kunnen ze direct uit voorraad leveren vanuit hun eigen magazijn. Deze leverancier begrijpt dat snelheid gewenst is in de horecabranche. Medtrading verkoopt onder andere de geurfilterinstallatie voor horeca grootkeuken. Deze geurfilterinstallatie kan uitgebreid worden met: ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

Luchtmeting en koolanalyses op locatie

Daarnaast kunt u Medtrading inschakelen voor luchtmeting en koolanalyses op locatie. In uw horeca keuken wordt dan gemeten welke componenten in welke concentratie aanwezig zijn in de luchtstroom. De resultaten ontvangt u in een overzichtelijke rapportage. Mochten er aanpassingen nodig zijn, wordt dat direct concreet met u doorgenomen.

Verschillende soorten en maten filters

Filters zijn onmisbaar voor geurfilterkasten. Bij Medtrading kunt u daarom terecht voor verschillende soorten en maten filters voor toepassingen in geurfilterkasten voor de horeca. In hun assortiment bevinden zich onder andere zakkenfilters, actief koolfilters en voorfilters.

Zakkenfilters

Horeca zakkenfilters worden vervaardigd met een synthetisch-filtermedium en een sterk metalen kader. De filters voldoen aan de hoge gestelde norm EURO.EN779. Indien u advies wenst over de juiste toepassing van zakkenfilters in uw geurfilterkast kunt contact opnemen met de specialisten van Medtrading.

Actief koolfilters

Koolstoffilter cilinders en filter cassettes en overige luchtbehandelingskasten zijn te vinden in het assortiment van Medtrading. De koolstof cilinder zijn leverbaar in verschillende maten, samenstellingen en klasse. Deze cilinders zijn gevuld met de beste koolsoort, zodat een langere levensduur behaald kan worden.

Voorfilters

Voorfilters worden gebruikt voor het afvangen van groffe vuildelen en vet. Dit wordt ook wel een vet- en druppelafscheider voor geurfilterkasten genoemd. Medtrading levert deze filters in gegalvaniseerd staal en rvs-uitvoering. Voorfilters hebben een G2 filterklassen.

Horeca afzuigboxen

Indien uw horeca afzuiginstallatie voorzien is van een horeca afzuigbox, dan is deze standaard vervaardigd uit aluminium (verzwaard profiel met daarin aluminium panelen). Op aanvraag kan de omkasting van uw afzuiginstallatie vervaardigd worden uit gegalvaniseerd staal. De horeca afzuigboxen zijn voorzien van een inspectieluik voor periodiek onderhoud en service. De complete horeca afzuiginstallatie wordt trillingsvrij en gedempt opgesteld.

Groot assortiment horeca afzuiginstallaties

Voor advies, levering, installatie, reparatie en onderhoud van uw horeca afzuiginstallatie bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Naast standaard systemen leveren ze ook horeca afzuiginstallaties op maat.

Het assortiment van Medtrading bestaat uit afzuigmotoren, afzuigboxen, geurfilterkasten, airconditioning, afzuigkappen, regelapparatuur, kanaalwerk en mechanische ventilatiesystemen. Deze onderdelen zijn geschikt voor zowel open als gesloten keukenopstelling. Daarnaast voldoen de onderdelen aan de strenge eisen die gelden volgens de drank- en horecawet.

https://medtrading.nl/afzuiginstallaties-horeca/