Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Een houtkachel is geld verdienen

HGB-Trading heeft de grootste collectie vrijstaande houtkachels van Nederland. De vrijstaande houtkachels zijn in 2 groepen te verdelen te weten gietijzeren houtkachels en plaatstalen houtkachels.

 HGB-Trading heeft meer dan 150 verschillende modellen houtkachels in het assortiment. Nagenoeg alle houtkachels dragen het HR label, dit houd in dat het rendement van de hout kachels minmaal 72 % is. Doordat het rendement van de houtkachel hoog is vind er een zeer complete verbranding plaats. Wanneer u met droog en schoon hout stookt zult u dan ook weinig as in de asla terug vinden. Afhankelijk van de stookfrequentie  maar waarschijnlijk zult is de asla slecht 1 keer per maan hoeven leggen.

 In Nederland moet een kachel voorzien zijn van een CE-markering dit is een minimale vereiste maar daar nemen wij als HGB-Trading geen genoegen mee. Al onze houtkachels zijn voorzien van een NEN-EN 13240:2001 dit betekend dat de kachels verkocht en toegepast mogen worden in Nederland en Duitsland waar de regels veel strenger zijn dan in Nederland.

Alle houtkachels zijn uitgerust met airwash system, de lucht die langs de ruitjes in de kachel stroomt wordt voorverwarmt in de kachel hierdoor blijven de ruitjes mooi schoon en u houd goed zicht op het vuur.

Koop een houtkachel en bespaar op uw gasrekening.

Wij leveren alle houtkachels uit voorraad, u kunt vrijblijvend de showroom bezoeken. Natuurlijk kunt u ook online bestellen. Houtkachels voor 11:00 besteld in de webshop worden de volgende werkdag geleverd.

Natuurlijk kunnen wij uw aansluitmaterialen voor de houtkachel ook uit voorraad meeleveren. Onze aansluitmaterialen voldoen aan de norm T600

 

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels