Eurprivacy.nl
Image default
Gezondheid

Verslaafd? Deze Afkickkliniek in Thailand helpt je er vanaf

Alle afkickkliniek in Thailand beweren geestelijke gezondheidsproblemen zoals angst en depressie te behandelen, maar in de meeste van deze centra wordt je psychische stoornis slechts een uur of twee per week behandeld tijdens je wekelijkse of tweewekelijkse individuele counselingsessies – in plaats van het hoofdthema van je behandeling. Dit komt omdat de afkickklinieken in Thailand voornamelijk op verslaving gerichte centra zijn die alleen een verslavingsprogramma aanbieden – en daarom alleen in staat zijn om een ​​psychisch gezondheidsprobleem te behandelen als een gelijktijdig voorkomende stoornis, een veel voorkomende manifestatie bij verslaafden.

Afkicken in Thailand? Lees hier wat de beste afkickkliniek in Thailand voor jou kan betekenen. 

De Dawn biedt een speciaal programma aan voor geestelijke gezondheid dat los staat van het verslavingsprogramma, voor mensen die worstelen met psychische problemen die geen verband houden met verslaving. Het is echter gebruikelijk dat mensen die worstelen met hun mentale welzijn, zich tot middelen wenden om ermee om te gaan. In dergelijke gevallen kunnen cliënten naadloos tussen de twee programma’s verplaatst worden – wanneer en wanneer ze klinisch klaar zijn. We bieden ook  TMS-therapie aan voor mensen die resistent zijn tegen antidepressiva – een door de FDA goedgekeurde technologie die niet beschikbaar is in enig ander revalidatiecentrum in Thailand, of in enige residentiële behandelingsinstelling in Azië wat dat betreft.

We verschillen van de meeste verslavende middelen afkickklinieken in Thailand doordat we gespecialiseerd zijn in het behandelen van onopgeloste trauma’s , een verborgen oorzaak van de meeste verslavingen. Je ontvangt een grondige beoordeling en een op maat ontworpen behandelplan, dat in de loop van jouw verblijf zal worden aangepast om ervoor te zorgen dat het voldoet aan jouw steeds veranderende behoeften. Ons multidisciplinair team van westers opgeleide therapeuten is up-to-the-minute getraind in de nieuwste behandeltechnieken. Ze worden ondersteund door een 24-uurs professioneel verpleegteam dat ruime ervaring heeft in het omgaan met detox en patiënten met psychologische problemen.

Hier bij The Dawn nemen we de tijd om je te leren kennen. We kijken niet alleen naar het probleem dat jou hier heeft gebracht, maar naar jouw leven als geheel en alle ervaringen die je heeft gebracht waar je nu bent. In tegenstelling tot grotere afkickklinieken in Thailand, waar een hoge omzet en een overweldigend aantal klanten je stress kunnen vergroten, is deze afkickkliniek in Thailand klein en rustig. Dat betekent dat je gemakkelijk vrienden kunt maken met anderen in je programma, en je hebt een toegangspas voor ons team voor ondersteuning wanneer je het nodig hebt. En hoewel we bij het grote publiek misschien bekend staan ​​als misschien wel de beste afkickkliniek in Thailand, worden we in de professionele geestelijke gezondheidszorg evenzeer gerespecteerd vanwege ons zeer effectieve afkickprogramma voor geestelijke gezondheid.

Meer info over wat een afkickkliniek allemaal doet? Lees het hier. 

http://afkickkliniekinfo.nl