Eurprivacy.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Fundering tuinhuis of blokhot zonder houten funderingsbalken en beton

Zonder funderingsbalken bouwen aan je tuinhuis

Iedereen met een grote tuin heeft het of wil het gaan graag gaan doen. We hebben het over een mooie overkapping of een tuinhuis. Ideaal om te gebruiken als opslag, relaxen in de buitenlucht of gewoon als een extra speelplaats voor je kinderen. Om maar te zwijgen over het jaloers maken van vrienden en familie, niet waar?

Voor het aanleggen van een tuinhuis of blokhut is uiteraard de basis het allerbelangrijkste en dat brengt ons bij de fundatie proces. Bij Weenk schroeffundering hebben we dé uitstekende oplossing gevonden om zonder beton of funderingsbalken een tuinhuis of blokhut te funderen. De oplossing heet schroeffundering!

Advies in fundatie voor in de tuin

Indien je van plan bent een fundatie aan te leggen in je eigen tuin, dan is ons advies om het fundament iets hoger te maken dan het maaiveld, zodat je tuinhuis of blokhut voldoende beschermd is tegen het regenwater. Waarom? Omdat bij een waterpas fundament z de montage van je tuinhuis, veranda of blokhut een stuk eenvoudiger gaat. Bovendien zal de constructie niet onder druk komen te staan.

Welke afmeting aanhouden voor fundatie?

Bij Weenk schroeffundering krijgen we vaak de vraag hoe groot de afmeting van de fundatie moet zijn. Wij hanteren altijd de buitenrand van de tuinhuis of blokhut. We noemen dat de fundamentsmaat en deze dient altijd tenminste zo groot te zijn als de afmeting van buitenwanden. Kleiner mag niet, groter mag wel.

Voordelen schroeffundering t.o.v. funderingsbalken voor tuinhuis of blokhut

In Nederland werken en leven we graag in onze tuin. NIet zo gek dat veel Nederlanders besluiten om een uitbreiding te bouwen in hun tuin in de vorm van een veranda, overkapping, tuinhuis of blokhut. Waarbij het voorheen altijd op een traditionele manier moest gaan met palen e/of beton, kan dat vele malen duurzamer, sneller én voordeliger dankzij schroeffundering. De voordelen zijn ook enorm!

  • Snel te plaatsen en het is geschikt voor iedere type ondergrond
  • Geen zwaar materiaal nodig om de fundatie aan te leggen
  • Duurzamer dan een houtenpaalfundering
  • Geen cement of beton nodig, en dat scheelt tijd en geld
  • Binnen 4 weken te plaatsen door ons montage team in heel Nederland
  • Zeer voordelig! Er zijn al schroeffunderingen met een prijs minder dan €20,-

Vraag gerust onze klantenservice om advies bij het online bestellen van schroeffundamenten. Onze funderingen worden ook gebruikt voor:

  • Fundering voor tuinmuren en schuttingen
  • Fundering binnen railinfra projecten van NS & Prorail
  • Fundatie van zonneparken en tijdelijke constructies ( bijv. Airdomes )
  • Aanleggen van sportparken inclusief verlichting

Wij zijn gek op innovatie in fundatietechniek

Of het nu gaat om jouw start-up of om onze eigen productontwikkeling: we staan altijd vooraan om mee te denken en door te ontwikkelen. Zo modificeren we bestaande producten als de omstandigheden daarom vragen en onze creatieve engineers zitten ook graag aan de tekentafel om nieuwe producten te ontwikkelen, die uiteindelijk seriematig worden geproduceerd. WSF heeft op die manier het verlengbare schroeffunderingssysteem en de horizontale krachtversterker in Nederland geïntroduceerd. En daar zijn we best trots op. Maar wat belangrijker is: door ons enthousiasme voor innovatie kunnen we bijna elke klant naar tevredenheid helpen.

https://schroeffundering.nl/