Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Douchestrips voor een frisse badkamer

Uw badkamer spatvrij houden

Met een douchestrip zorgt u ervoor dat water niet langer ontsnapt uit uw douche. U kunt uw douchedeur of -cabine namelijk volledig waterdicht maken met een douchestrip op maat. Lekkend water kan voor heel wat last zorgen, zoals mogelijke schimmelvormig. Hygiënisch is dat niet. Een waterdichte douche is dus van uiterst belang.

Nieuwe douchestrip geeft uw badkamer een frisse look

Door het plaatsen van een nieuwe douchestrip, ziet u douche er weer als nieuw uit. Als gevolg van de vele temperatuurschommelingen, in combinatie met vocht en mogelijke shampoo- en zeepresten, kan uw douchestrip al na enkele jaren vuil en onfris ogen. Het is mogelijk deze te reinigen, maar dat kost ontzettend veel tijd en moeite. Sommige strips verkleuren zelfs na verloop van tijd. Het is dus eenvoudiger om meteen een nieuwe douchestrip te plaatsen. Uw badkamer zal er frisser en properder uitzien.

Magneetstrip douchedeur en vele andere soorten strips

Uit het grote aanbod douchestrips vindt u met gemak een strip die bij uw douche past. Dankzij de magneetstrip blijft uw douche volledig waterdicht en spatvrij. Ter hoogte van de deur zit namelijk een magneet, zodat de deur stevig toe blijft tijdens het douchen. Verder zijn er zijstrippen, plakstrippen of onderstrippen. Die laatste zijn ideaal om aan de onderkant van uw douche te bevestigen, zodat er geen water onderdoor loopt. Douchestrips.nl heeft een uitgebreid aanbod, zodat u het type douchestrip kunt vinden dat u wenst, zoals de magneetstrip douchedeur en nog veel meer./p>

Douchestrips: eenvoudig te monteren

Het is belangrijk om uw douche goed af te meten. Elke douchecabine of douchedeur heeft een andere glasdikte. U dient de douchestrip in de juiste maat aan te kopen. Douchestrips.nl heeft strips in allerlei maten en soorten, zodat er voor elke douche wel een passend model bestaat. Zo’n passende douchestrip is eenvoudig te monteren. Deze klemmen vanzelf op het glas indien u de strips ertegen aan duwt. Het kost slechts een kleine moeite om nadien lang te kunnen nagenieten van een frisse en droge badkamer.