Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Jacksart kunst in Apeldoorn: een unieke beleving

Fascinerende kunst Apeldoorn die van de muur spat

Voor eigenzinnige popart kunst in Apeldoorn kunt terecht bij galerie Jacksart. De rebelse en gepassioneerde kunstenaar Jack Liemburg maakt hier al meer dan tien jaar bijzondere combinaties van schilderkunst en fotografie. De inspiratie voor zijn kleurrijke werken haalt hij uit het alledaagse leven en zijn eigen gevoelens, waaraan hij beelden toevoegt van bijvoorbeeld historische personen of beroemdheden. De schilderijen drukken kracht en passie uit en nemen u mee op avontuur.

Kunstenaar in Apeldoorn die op bestelling uw idee uitvoert

Een schilderij van Jack is geheel vanuit het gevoel gemaakt en geïnspireerd op reizen, ontmoetingen of muziek. De kunstenaar weet een beeld te creëren dat meteen de aandacht trekt vanwege het kleurgebruik en dat zowel alledaags als bovennatuurlijk is. Bent u gefascineerd door deze kunst Apeldoorn? Als u ideeën heeft voor een persoonlijk schilderij, dan kunt u Jack vragen om voor u een opdracht op maat uit te voeren. Op basis van uw eigen beeldmateriaal en thema’s levert Jack vervolgens een kunstwerk af in zijn eigen, karakteristieke stijl.

De Nachtwacht Op Ons schilderij

Jack Liemburg laat verleden en heden vaak samenkomen. Een voorbeeld hiervan is zijn schilderij De nacht wacht op ons. Dit is een unieke variant op het schuttersstuk De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, waarin Jack werk van oude meesters als Rembrandt en Vermeer laat samenvloeien met moderne kunst. Andere wereldberoemde schilderijen, zoals het Meisje met de parel en Het melkmeisje van Vermeer, vormen de basis voor zijn kunstwerken Zij maakt mij blij en Milk and honey.

Heeft u een eyecatcher voor uw muur nodig, met een opvallend kleurenpalet? Kom deze kunst in Apeldoorn dan met eigen ogen bekijken, in de galerie aan de Sprengenweg. Of u nu valt voor het fenomenale De nachtwacht op ons schilderij of voor een ander popart schilderij, elk kunstwerk van Jack Liemburg spreekt tot de verbeelding!

https://www.jacksart.nl/