Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Labia oris

Labia oris is vertaald van uit het latijn naar het Nederlands het woord voor lippen. De lip is het zichtbare gedeelte van de mond bij mensen, maar ook bij veel andere dieren. Lippen horen zacht en beweegbaar te zijn. Ze spelen een grote rol bij articulatie en spraak in het algemeen. Probeer bijvoorbeeld maar eens shrimp te zeggen terwijl je met je lippen je tanden bedekt. Verder zijn lippen sensoren voor bijvoorbeeld warmte of voedsel. Ook in de liefde spelen lippen een grote rol, ze worden gebruikt voor onder andere kussen. Maar het werkt ook als verleidingssymbool. Mooie rode en volle lippen kunnen vele mannenharten breken en rimpelachtige, kleurloze lippen geven een verouderde indruk. Hoe deze ouderdomskwaal bestreden kan worden? Daar valt in dit artikel meer over te lezen.

De cosmetische industrie heeft het wapen tegen lipouderdom. U krijgt weer volle lippen met injectables, u hoeft dus niet bang te zijn voor dure en risicovolle operaties. Een dergelijke behandeling met injectables kost weinig tijd, geld en kent geen groot risico. U staat meestal al binnen 15 minuten weer buiten. Injectables zijn een gemakkelijke en snelle manier om er weer jaren jonger uit te zien. De methode met injectables is goedkoop en veilig, u loopt dus geen risico’s op of een lege portemonnee of compilaties na een operatie. De beste manier van lipbehandeling is lippen opvullen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook van nature in ons lichaam voorkomt, ze houd veel vocht vast en is dus ideaal om weer volle en sensuele lippen te krijgen.

Helaas is het wel zo dat sommige privéklinieken het behandelen met fillers zien als een makkelijke manier van geld verdienen. Klanten worden opgezadeld met nutteloze behandelingen en worden opgevuld met waardeloze B-merken die veel minder effectief zijn. Kijk dus goed uit bij wat voor een kliniek u zich laat behandelen, maar zorg vooral dat u zich op uw gemak voelt daar.

http://faceland.nl/