Eurprivacy.nl
Image default
Internet marketing

Een niet te stoppen verandering

Het leven op deze aarde is constant in verandering: de wereld draait door noemen ze dit ook wel is. Dit geldt natuurlijk zowel voor het persoonlijke leven van mensen als voor het bedrijfsleven. Kijken we bijvoorbeeld naar het persoonlijke leven van mensen dan is er natuurlijk een enorme verandering geweest in het gezinsleven. Waar het vroeger heel erg normaal was dat de moeder thuis voor het gezin zorgde zie je tegenwoordig dat het heel normaal is als er twee werkende ouders zijn. Als gevolg hiervan is er een enorme groei van het aantal kinderdagverblijven in Nederland. Als je kijkt naar het bedrijfsleven dan zie je een enorme verandering in de manier waarop de marketing wordt bedreven. Dit staat eigenlijk in verband met de manier van leven van consumenten.

Consumenten lezen namelijk bijna geen kranten en tijdschriften meer maar zijn online actief. Voor bedrijven wordt het daarom veel waardevoller om online te adverteren. Daarnaast zoeken consumenten vandaag de dag ook informatie op via Google. Als bedrijf is het van belang dus om goed online vindbaar te zijn. Bedrijven kunnen hoog scoren in de zoekmachines van Google op verschillende methoden. Zo bestaat er de methode van linkbuilding maar heb je ook het advertentieprogramma van Google namelijk Adwords. Het is verstandig om voor je online marketing een professioneel bedrijf in te schakelen. Linkbuilding uitbesteden en/of Google adwords uitbesteden zorgt namelijk doorgaans voor de beste resultaten en dat is waar je als bedrijf toch naar op zoek bent.

Doordat steeds meer apparaten worden verbonden met het internet krijgen marketeers steeds meer kansen. Je kunt nu al de verwarming thuis aanzetten terwijl je nog op kantoor bent. Denk bijvoorbeeld eens over een koelkast die verbonden is met het internet en die bijhoudt welke producten moeten worden aangevuld. Stel de chocolademelk is op en jij kunt als marketeer een aanbieding hiervan tonen op de koelkast!

http://www.economy.nl/