Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Ongewenste haren zat? Laser ontharen in Haarlem is de oplossing!

Ben je die ongewenste haren ook helemaal zat? Dan is het aan te raden om een keer een kijkje te gaan nemen bij de mogelijkheden die er zijn bij het snelle laser ontharen in Haarlem. Hier wordt er op een zeer effectieve wijze gebruik gemaakt van de lasers, wat ervoor zorgt dat de haren die je liever niet meer ziet langzaam verdwijnen. Het is een methode waar je wel een aantal behandelingen voor nodig hebt, maar wat wel echt heel veel effect heeft en het resultaat ook daadwerkelijk te zien is. Omdat de haarzakjes in een huid nog niet allemaal volgroeid zijn, is het niet mogelijk deze allemaal in een keer te verwijderen. Vandaar dat de term langzaam wordt aangeduid. Maar omdat dit tegenover andere behandelingen een zeer effectieve wijze is en relatief nog wel snel resultaat laat zien is het laser ontharen in Haarlem ook weer een van de meest snelle manieren om de haren te kunnen aanpakken. 

Type haargroei

Door middel van het laser ontharen in Haarlem zorg je ervoor dat de haren definitief verdwijnen. Dit is dus niet net als scheren en harsen voor een korte periode, waarna de haren toch weer terug zullen keren, maar dit is een methode die ervoor zorgt dat de haren altijd weg zullen blijven. Dat is natuurlijk wel ontzettend handig. Afhankelijk van de groei van jouw haren zullen de meeste behandelingen ongeveer zo’n 6 tot 8 weken tijd in beslag nemen. 

Kern aanpakken

Door de kern van het probleem aan te pakken, zullen de haren niet meer terugkeren. Dat doet men bij het laser ontharen in Haarlem door middel van het stralen van een laser op de haarzakjes om op die manier deze als het ware te verbranden. Na de behandeling hebben de zakjes geen kans meer om te groeien en dat betekent dat ze dus niet meer zullen terugkeren. Omdat nog niet alle haren volgroeid zijn is het laser ontharen in Haarlem niet in een enkele behandeling mogelijk.