Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Iets anders proberen dan nicotinepleisters

Probeer je al tijden te stoppen met roken, maar lijkt niks te werken? Ben je overgestapt naar een minder zwaar merk, heb je e-sigaretten geprobeerd, nicotinekauwgom gegeten en zelfs nicotinepleisters geplakt? Dan is de kans groot dat je het idee hebt dat niks werkt. Maar dat is zeker niet zo! Wanneer je iets anders wilt proberen dan nicotinepleisters is het een goed idee om pouches aan te schaffen.

Wat zijn pouches?

Pouches zijn nicotine zakjes waar nicotine in zit, samen met een smaakje. Hier zit dus geen tabak bij in waardoor het voor veel mensen ideaal is om te gaan gebruiken wanneer zij willen stopen met roken. Deze pouches zijn erg populair. Allereerst omdat er geen tabak in zit, maar ook omdat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende smaken. Daarnaast kun je vaak ook het nicotine gehalte aanpassen, zodat je steeds minder nicotine binnenkrijgt.

Het aantal smaken breidt zich nog steeds uit, en dus kun je in principe elke keer een andere smaak bestellen. Zo heb je afwisseling en ontdek je meteen welke smaak je wel lekker vindt, en welke niet.

Nog een ander groot voordeel is dat deze nicotine zakjes veel goedkoper zijn dan het roken van sigaretten of het gebruiken van snus, omdat er geen tabak aan toegevoegd is. Wanneer je dus graag wat gezonder wil leven is dit een goede optie. Je zou deze pouches dus zeker een kans moeten geven wanneer je graag wil stoppen met roken en je alle andere opties al hebt geprobeerd. Door het gebruik hiervan heb je wel gewoon je nicotine, maar geen tabak meer. Door de smaak die eraan toegevoegd is verdwijnt de nicotine op de achtergrond, waardoor je hier minder van merkt. Hiermee kun je dus goed afbouwen met de nicotine, totdat je dit helemaal niet meer nodig hebt.

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl