Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische traangoot vuller behandeling bij Van Lennep Kliniek

Traangoot vuller is een niet-chirurgische en populaire cosmetische behandeling waarbij injecteerbare vulstoffen, zoals hyaluronzuur, worden gebruikt om volume toe te voegen aan de traanbuiszone, het gebied onder de ogen dat hol of ingevallen kan worden naarmate men ouder wordt. Deze behandeling kan donkere kringen en wallen onder de ogen helpen verminderen en het gezicht een jeugdigere en frissere uitstraling geven.

Van Lennep Kliniek is een cosmetische kliniek waar de traangoot vuller behandeling wordt uitgevoerd. De behandeling wordt uitgevoerd door een getrainde en ervaren injecteur, die met een fijne naald de filler voorzichtig in het gebied rond de traanbuis injecteert. De procedure is relatief snel, duurt meestal ongeveer 20-30 minuten, en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Het effect van traanbuisvuller kan 6 maanden tot een jaar duren, afhankelijk van het gebruikte type vuller en het huidtype van de patiënt.

IPL laserbehandeling

IPL laserbehandeling, of intens gepulseerde lichttherapie, is een niet-invasieve procedure waarbij lichtenergie wordt gebruikt om het uiterlijk van de huid te verbeteren. IPL kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, zoals schade door de zon, ouderdomsvlekken, sproeten en roodheid. Het kan ook helpen om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en kan de huidtoon en textuur verbeteren.

Ook verschillende IPL laserbehandelingen worden door de professionals van Van Lennep Kliniek uitgevoerd. Vanzelfsprekend worden ook de IPL laserbehandelingen uitgevoerd door getrainde en ervaren artsen of huidtherapeuten, die een handapparaat gebruikt om lichtenergie op de huid te richten. De behandeling kan een beetje ongemakkelijk zijn, maar is wel te verdragen, en duurt meestal 20-30 minuten. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de individuele huidconditie, maar meestal wordt aanbevolen om een reeks van 3-5 behandelingen uit te voeren voor het beste resultaat.

Het is belangrijk op te merken dat zowel de traangoot vuller behandeling als de IPL laserbehandeling cosmetische ingrepen zijn, die doorgaans niet door de verzekering worden vergoed. Het is belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen om te bepalen of deze behandelingen geschikt zijn voor u, en om de mogelijke risico’s en voordelen te begrijpen. Daarnaast is het ook belangrijk om een gezonde levensstijl en huidverzorgingsroutine aan te houden om de resultaten van deze behandelingen te behouden.

https://www.vanlennepkliniek.nl/