Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

DE OORLOG TEGEN RIMPELS: ANTI-AGING TIPS VAN EEN ESTHETICUS

Consistentie in het gebruik van korean skincare is de sleutel. Antiverouderingsproducten zoals COSRX werken als ze regelmatig worden gebruikt. In de meeste gevallen moet u de actieve ingrediënten en uw huid de tijd geven om veranderingen teweeg te brengen; afhankelijk van het ingrediënt en het soort product, kunt u positieve veranderingen waarnemen na slechts twee weken of maximaal zes maanden. Let goed op hoe de huid reageert, maar verwacht niet snel wonderen.

Twee belangrijke ingrediënten in anti-aging korean skincare huidverzorging zijn retinol en hyaluronzuur. Retinol helpt de huidtextuur te verbeteren en vermindert fijne lijntjes en rimpels door de hoeveelheid collageen in uw huid te verhogen. Hyaluronzuur helpt de huid voller te houden en vermindert vochtverlies door de barrière van de huid. Veel producten combineren deze ingrediënten zodat je hun voordelen in één keer krijgt!

Als je rimpels wilt voorkomen, dan is het simpel om dit toe te voegen aan je dagelijkse routine: gebruik altijd een anti-aging zonnebrandcrème. Het getal “SPF” op de fles staat voor sun protection factor, wat de verdediging van de huid tegen ultraviolet licht aangeeft. Huidschade door blootstelling aan ultraviolet licht is een van de meest voorkomende omgevingsfactoren die rimpels en fijne lijntjes veroorzaken. Zorg er dus voor dat je altijd zonnebrandcrème opdoet om je huid te beschermen.

De eerste en meest elementaire tip voor anti-veroudering die ik met mijn cliënten wil delen is om elke dag veel water te drinken. Water is essentieel voor de gezondheid van je huidcellen. Wanneer je lichaam uitgedroogd is, zijn je huidcellen minder goed in staat om te regenereren, wat kan leiden tot huidveroudering. Een idee dat ik graag met mijn cliënten deel is om de hele dag een herbruikbare waterfles bij zich te dragen, zodat ze een slokje water kunnen nemen wanneer ze daar behoefte aan hebben. Een andere drank die goed is voor de gezondheid van je huidcellen en de tekenen van veroudering kan helpen vertragen, is groene thee. Het drinken van slechts een kopje groene thee per dag wordt in verband gebracht met het verminderen van tekenen van veroudering in de huid van je gezicht en het ontstaan van rimpels. Van de antioxidanten in groene thee is ontdekt dat ze schade door vrije radicalen voorkomen, wat het verouderingsproces kan belemmeren door de snelheid waarmee cellen verouderen te vertragen.

https://www.kocosmo.nl/