Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Radio 10 Gold online te beluisteren

Vind je het lekker om zo nu en dan een lekker muziekje op te zetten in je vrije tijd om even helemaal tot rust te komen. Radioguide is dan voor jou het ideale platform om online radio luisteren, op deze website krijg je op een zeer eenvoudige wijze toegang tot ‘bijna’ alle radiostations over heel gehele wereld. Geen bestemming is meer te raar om toegang te krijgen tot jou favoriete radiostation.

Als je in de zomer geniet van een welverdiende vakantie aan de Spaanse kust hebt je gewoon toegang tot alle radiostations die jij wenst. Het is een zeer flexibel bedrijf, als je een stations mist of graag toegevoegd ziet worden kan je direct contact opnemen met dit bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat dit station toegevoegd wordt.

Sinds kort is het ook mogelijk om via Radioguide.FM naar radio 10 gold te luisteren, dit is één van de oudste radiozenders van ons kleine kikkerlandje. Over het algemeen wordt hier muziek van vroeger gedraaid maar ook de huidige top 40 en pop muziek komt gewoon aan bod, de zender is dus geschikt voor alle leeftijdsgroepen in ons land. Dus als jij muziek van vroeger leuk vindt in combinatie met muziek van deze tijd? Dan ben je in ieder geval bij dit radio station aan het juiste adres. Radio 10 gold is kortom een zeer divers station die voor veel doelgroepen iets te bieden heeft. Een andere zender die veel ouderwetse muziek draait is Radio Nostalgia maar hier is de afwisseling bijna nihil, dat is dan ook gelijk de reden waarom alleen maar oudere mensen boven de 45 jaar naar deze radio zender luisteren. Dus neem eens een kijkje op Radioguide.FM en wie weet zit er voor jou wel een geschikt radio station bij? Mis je iets, neem dan contact op middels een contactformulier en wie weet wordt jou favoriete station wel toegevoegd!

 

 

 

http://www.radioguide.fm/internet-radio-nederland