Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Een stoner box met maandelijkse benodigdheden

Een stoner box met allerlei smoke-benodigdheden, bestel je gemakkelijk en snel bij Stonedoos®. Deze webshop is dé online smart- en headshop met dit unieke concept. De stoner box kun je namelijk nergens anders op deze manier bestellen. Je hebt drie keuzes wanneer je een dergelijke box wilt ontvangen, namelijk de Mystery Box, de Blunt Box en de Jonko Box. Bekijk zeker de website om te ontdekken wat hier allemaal in zit. We kunnen wel alvast verklappen dat je veel minder betaalt dan de waarde van de box. Hoe chill is dat?! In alle gevallen ontvang je accessoires waarmee je zeker een maand lang ultieme smoke-sessies kunt houden. Ideaal!

Een aanbod van topmerken

Als ervaren stoner, wil je niet zomaar wat kopen. Je wilt kwaliteit. Dat weten ze bij Stonedoos® maar al te goed, want deze webshop is opgericht voor stoners, door stoners. Het aanbod dat je hier vindt, is dus ook van topkwaliteit. Je koopt hier accessoires et cetera, van onder andere de volgende merken:

  • Plant Of Life
  • Royal Queen Seeds
  • Syndicate
  • Clipper

Alleen het beste van het beste dus. Ben je op zoek naar iets specifieks? Het team achter de schermen staat voor je klaar! De contactgegevens vind je op de website.

Lees de blog om meer te ontdekken

Wil je duiken in het stonerleven? Bestel dan zeker de stoner box, een glazen of siliconen bong of andere prachtige benodigdheden. Maar lees ook zeker eens de blog op de website! Je leest hier meer over de Peyote-cactus, maar ook over de service die Stonedoos® je aanbiedt. Je kunt via de website ook loyalty-member worden. Je krijgt dan één punt bij elke € 0,10 die je uitgeeft en je krijgt al 250 punten bij aanmelding. Heb je 50.000 punten bij elkaar gespaard? Dan word je automatisch VIP-member. Met je punten kun je beloningen en kortingen krijgen! Ga dus zeker bestellen!