Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek je talenten tijdens de creatieve workshop van deze experten

Iedereen kan bij De Blije Naald  meedoen met een tassenworkshop, ook als je twee linkerhanden hebt, deze ervaren vakmensen werken namelijk met voorgestanste onderdelen en het naaiwerk verzorgen zij ook. Door een uitgebreide shoppingroute bieden ze een ruime keus in materialen qua prints en kleuren. Hierdoor is het begin van een creatieve workshop tegelijk ook altijd het leukste onderdeel omdat er altijd keuzestress plaatsvindt.

Combineer de creatieve workshop met een leuke daguitstap

Doordat deze professionele vakmensen een winkel hebben in hartje Enschede kunt je de creatieve workshop perfect combineren met een daguitstap in de stad. Geniet van een terrasje in de zon, een leuke winkeldag en van een lekker hapje te eten in een gezellig restaurant. Je kunt de gezellige winkel waar de creatieve workshop doorgaat terugvinden aan de rand van de gezellige binnenstad van Enschede. Hier bieden de professionals sinds januari 2018 vanuit het winkelpand leuke en gezellige workshops aan. Ze bieden onder andere workshops aan waarbij je van echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt zelf je eigen unieke tas maakt. Ook voor het leren maken van een shopper, schoudertas, werktas, schort of iets anders in vilt of leer moet je bij deze aangename winkel zijn! Zelf tassen maken van leer is een leuke bezigheid. De Blije Naald werkt met echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt. Je profiteert van ruime keuze uit materialen, prints en kleuren.

Leer bij met deze creatieve workshop

Zelfs wanneer je geen handige harry bent, kun je perfect een creatieve workshop van deze ervaren vakmensen volgen. Je leert op een geduldige manier hoe je je eigen tas, schort of iets anders in vilt, leer of een andere stof maakt. Heb je nog vragen of opmerkingen of wil je voor een andere reden contact opnemen met deze gezellige winkel? Zoek dan de contactgegevens op via de website en aarzel zeker niet om hen te contacteren! Ze staan u met veel plezier te woord.