Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom is Amsterdam de stad van de Sightseeing? Hoe komt zo een goede dienstverlening hebben?

Amsterdam, een stad met pittoreske architectuur en monumenten van historische betekenis, is de hoofdstad van Nederland. Het is een favoriete toeristische bestemming die het hele jaar door veel buitenlandse toeristen trekt. De redenen daarvoor zijn ontelbaar. Van de schilderachtige grachten tot de statige koopmanshuizen, van pakhuizen tot de rustige en serene sfeer van de stad zonder gebouwen van handel of autoverkeer, van onkruid dat coffeeshops en bars bedient tot de gelegaliseerde prostitutie die de Wallen beoefent, van de overvloed aan kunsten en ambachten die in musea worden tentoongesteld tot de vele fraai gebouwde bruggen over de grachten, je kunt geen reden vinden om deze stad niet ten minste één keer in je leven te bezoeken.

Wat zijn de beste manieren van pendelen en sigtseeing in Amsterdam?

Rondvaarten in Amsterdam behoren tot de beste manieren van pendelen en sightseeing. Ze hebben een van de beste diensten in de hele wereld. Ze zijn goed georganiseerd en voldoen aan alle reisbehoeften van de verschillende buitenlandse toeristen. Ze bieden u niet alleen een uitzicht over het water en een gids om de interessante feiten en verhalen uit te leggen die met hen verband houden, maar komen ook met een overdaad aan thema’s voor de cruise die bij uw stemming past. Een van die verschillende soorten korting rondvaart Amsterdam bschikbaar voor dinercruises. Ze zijn ook breed ingedeeld naar het type keuken dat wordt geserveerd en de omgeving waarin ze worden geserveerd. 

Dinnercruises zijn zeer populair, welke zijn er op het moment?

 • Wijn en Dinner Cruise:
  Als u geïnteresseerd bent in een diner op een hoog niveau van luxe met de perfecte achtergrond van de nachtverlichting van de stad aan de overkant van de gracht, dan is dit de cruise die u moet maken. Het is de perfecte diner date voor koppels. Het bestaat uit vier gangen met gratis wijn, bier en frisdrank. De cruise duurt 2 uur en u wordt meegenomen door de mooiste bezienswaardigheden van hedendaags en historisch Amsterdam.
 • Amsterdam Candlelight Cruise:
  Zoals de naam al doet vermoeden is dit de meest romantische dinner cruise die u zou vinden naast andere diner cruises. Het diner is zowel bij kaarslicht als op het water. Het is de perfecte date omgeving met een glazen overdekte cruiseboot. Elke eettafel is voorzien van diverse soorten kaas, stokbrood, olijven, noten, rode en witte wijn.
 • Amsterdam Dinner Cruise:
  Deze cruise neemt u mee door een exotisch viergangendiner terwijl u over verlichte grachten vaart. Ook hier kunt u een service van hoge kwaliteit verwachten.
 • Blue Boat Dinner Cruise:
  Dit is weer een 2 uur durende cruise die u door Amsterdam voert met een heerlijk diner bij de hand.
 • Pizza Cruise:
  In samenwerking met Dominoes Pizza bieden zij u een leuke manier om de stad te verkennen terwijl u geniet van uw pizza diner. U krijgt een verse pizza geserveerd met een voorgerecht en een drankje.
 • Unieke Dinner Cruise:
  Een unieke dinerervaring met een alcoholische of non-alcoholische introductie, een viergangen gastronomische maaltijd gevolgd door koffie, thee, koekjes en een glas sterke drank aan het eind van de cruise, samen met een grote rondleiding door Skinny Bridge, Westerkerk, Anne Frank Huis, The Mint Tower, en de klassieke 17e eeuwse koopmanshuizen en nog veel meer.
https://ticketforsale.nl/