Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

De gezelligste pubquiz kopen bij een specialist

Door de coronapandemie zitten we veel meer thuis en wordt onze sociale kring kleiner. Dat is natuurlijk niet wat we willen. Daarom heeft Pubquizshop.nl een alternatief geboden waardoor je toch op afstand sociaal met elkaar kan zijn. Zij hebben namelijk een pubquiz ontwikkeld die je online kunt spelen. Je gaat in teams of individueel vragen beantwoorden met je algemene kennis. Degene of het team dat de meeste vragen goed heeft, is de winnaar! Met deze online pubquiz, die je kan kopen bij Pubquizshop.nl, kun je op afstand een spelletje spelen met familie, vrienden of collega’s. Je gebruikt alle technische mogelijkheden van deze tijd, dus het gaat soepel en je hebt het idee dat je vrienden om je heen zitten, net zoals in de kroeg!

Een pubquiz wordt door iedereen gespeeld

Er zijn diverse gelegenheden waarbij een pubquiz leuk is om te spelen. Denk eens aan een gezellig avondje met vrienden of bijvoorbeeld een huwelijksjubileum. Het is ook een ideale gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen bij een teamuitje. Je hebt natuurlijk enkel de quiz nodig en een goed gezelschap én een stel hersenen. Bij Pubquizshop kies je zelf welke pubquiz je wilt kopen. Wil je bijvoorbeeld een bepaald thema of wil je liever alles door elkaar? Je kist bijvoorbeeld een jaren ’90 thema met allemaal muziek en films van die tijd. Ook als je liever een Wie is de Mol? quiz speelt, dat kan ook. Je kunt bijna ieder thema pubquiz kopen bij deze specialist.

Ontdek de mogelijkheden

Pubquizshop bestaat sinds 2015 en de eigenaar is fan van het spelen van pubquizzen. Hij heeft het één keer gespeeld en was meteen verkocht. Daarom is zijn webshop nu een groot succes. Of je het nu in de kroeg wilt spelen op papier of dat je op afstand online de quiz wilt spelen, het kan allemaal. Besluit nu jouw pubquiz te kopen!