Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Op deze feestlocatie organiseert u een onvergetelijk evenement

Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk, Zuid-Holland, is een geweldige feestlocatie waar u veel gasten kunt ontvangen. U kiest uit twee verschillende zalen voor uw bruiloft, beurs of andere partij. Daarnaast heeft dit centrum in de regio Zuid-Holland uitgebreide mogelijkheden voor leuke uitjes met uw bedrijf. Van de langste kartbaan in Europa tot uitdagende escaperooms. Er zijn uiteraard ook horecagelegenheden waar u kunt eten en drinken.

Een onvergetelijke dag bij deze locatie

Wilt u leuke uitjes organiseren of zoekt u en feestlocatie in de regio Zuid-Holland? Bij dit centrum kan het allebei. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar, zoals midgetgolfen, karten op de langste kartbaan van Europa, escaperooms en meer. U kunt van tevoren een arrangement samenstellen voor de perfecte dag uit met uw collega’s. Daarnaast is dit centrum geschikt voor feesten en partijen met een groot aantal gasten. Er is ruimte voor tot wel 1000 personen voor uw verjaardagsfeest, beurs of jubileum.

De perfecte dag bij dit centrum

U beslist zelf hoe uw feest of teamuitje bij deze locatie eruit komt te zien. U kunt bijvoorbeeld van tevoren een arrangement op maat samenstellen met consumpties en meerdere activiteiten. Daarnaast denkt het team van deze evenementenlocatie graag met u mee over passende consumpties, muziek en decoratie voor uw feest. Bij dit partcentrum kunt u de hele dag gratis parkeren, waardoor bezoekers gerust met de auto kunnen komen.

Bekijk en bespreek uw mogelijkheden met dit enthousiaste team

Of u nu een feestlocatie zoekt, of leuke uitjes wilt organiseren, deze evenementenhal in Poeldijk, in de regio Zuid-Holland, verzorgt een geweldige dag. Van karten tot midgetgolfen en feesten tot vergaderingen, deze locatie is een uitstekende keuze. Van Der Ende Racing Inn nodigt u graag uit voor een kijkje in het centrum en een gesprek over alle mogelijkheden. Neem contact op met dit partycentrum om een afspraak te maken of vragen te stellen.