Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet op het water met een zeilabonnement

Zeilen is een heel ontspannende hobby en daarmee een grote hobby van veel watersportliefhebbers. Vindt u zeilen ook zo leuk, maar schaft u liever niet een heel jacht aan? Neem dan een zeilabonnement bij NetYachting. Met dit jaarabonnement kunt u het gehele jaar door gebruikmaken van een luxe zeiljacht dat u met maximaal vijf andere Members deelt. Geef in het online reserveringssysteem aan welke data u wilt reserveren voor het zeiljacht en geniet vervolgens op de wateren rondom Nederland. Vanuit sommige havens waar de jachten liggen, is het zelfs mogelijk om naar Engeland of Frankrijk te varen. Schrijf u daarom in voor een voordelig abonnement!

Ontdek de mogelijkheden van flexibel zeilen

Wilt u zorgeloos zeilen en genieten? Dat kan met dit flexibele zeilabonnement. Per acht weken heeft iedere Member recht op minstens één week zeilen. Uiteraard staat het u helemaal vrij om gereserveerde tijden met andere Members van uw jacht te wisselen. Ook kunt u uw tijden combineren en met andere Members zeilen, zodat u langer kunt genieten op het luxe zeiljacht van uw abonnement. En als u een keer gebruik wilt maken van een ander jacht van de vloot van NetYachting, dan kan dat uiteraard! Zo ontdekt u uiteindelijk welk jacht het best bij uw wensen en eisen past en geniet u van alle luxe, zonder de stress van het onderhoud en de winterstalling van het jacht.

Neem contact op voor een zeilabonnement

Als u interesse heeft in een zeilabonnement bij NetYachting, kunt u het beste contact opnemen met dit bedrijf. Een van de zeilenthousiastelingen van dit bedrijf legt u alle “spel”regels en voorwaarden uit van dit abonnement, waarna u een zeilabonnement op een jacht naar keuze kunt afnemen. De benodigde contactgegevens vindt u op de website van dit bedrijf. Meld u aan en ervaar veel plezier in het zeilen!