Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Glamping in de meivakantie

De feestdagen moeten nog beginnen, dus de kans is groot dat je nog niet hebt nagedacht over de meivakantie. Toch is het slim om dat wel alvast te doen. Onze ervaring is namelijk dat het erg lastig wordt om er in de meivakantie op uit te trekken als je pas in maart of april plannen begint te maken.

De meivakantie is misschien wel de leukste vakantie van allemaal. Het weer is (meestal) al wat lekkerder aan het worden, waardoor je lekker buiten op pad kunt gaan. Bovendien hoef je er, dankzij al die vrije dagen, niet eens zoveel vakantiedagen voor op te nemen. Dus neem het er van en ga lekker een weekje op meivakantie.

Omdat je in de meivakantie veelal maar een week weg gaat, is dit dé vakantie om te experimenteren. Neem glamping. Deze vorm van vakantievieren ligt tussen kamperen en een hotel in en is daarmee toegankelijk voor iedereen. Je kunt kiezen voor een basic safaritent of voor een superdeluxe kampeerlodge.

Probeer het eens

Denken jullie er al een tijdje over om glamping eens te proberen, maar heb je het niet aangedurfd voor een zomervakantie van drie weken? Dan is glamping in de meivakantie dé gelegenheid om het er eens op te wagen.

Tijdens je meivakantie verblijf je in een volledig ingerichte safirent, lodge of tinyhouse. Deze stevige en robuuste accommodatie voelt direct als thuis. Zodra je tas is uitgepakt, kan het vakantievieren beginnen.

Boek vandaag

Om glamping in de meivakantie te proberen moet je er wel op tijd bij zijn. Boek daarom vandaag nog je vakantie in de meivakantie op één van de geselecteerde toplocaties. Alleen dan kun je er zeker van zijn dat je heerlijk kunt genieten van de lentezon, met de eerste bbq van het jaar en een verfrissende duik in het zwembad. Enne…als je nu vast boekt, heb je in de koude wintermaanden ook alvast iets om naar uit te kijken.