Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

All-inclusive voorzieningen, Benidorm

Het all-inclusive aspect van de lidmaatschappen van privé-strandclubs maakt ze zo aantrekkelijk, kijk eens naar Benidorm. Je kunt genieten van alle voorzieningen op de alleen voor leden toegankelijke stranden zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over jouw rekening. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van het zwembad, het beachvolleybalveld, het strandrestaurant en de bars. Je kunt ook een kluisje huren om jouw waardevolle spullen in op te bergen. Als je in vorm wilt blijven, kun je gebruik maken van het fitnesscentrum, de padelbanen of de tennisbanen. Als je meer geïnteresseerd bent in relaxen dan in fit worden, is dat ook prima. De lidmaatschappen van de privé-strandclub omvatten ook toegang tot een breed scala aan diensten, waaronder massages, schoonheidsbehandelingen, modderbaden, spiritualiteit programma’s en nog veel meer.

Geweldig om te zwemmen en te surfen

Er zijn tal van activiteiten om je bezig te houden in La Malgrat. Je kunt gaan surfen, duiken, diepzeevissen of zelfs boottochten maken. Als zwemmen niet jouw ding is, kun je altijd deelnemen aan watersporten of aan een van de vele activiteiten die draaien om zeilen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de jachthaven aan het strand en de duikwinkel, waar je duikuitrusting kunt huren of kunt genieten van een rondleiding door het verbazingwekkende onderwaterleven in het gebied. Als je meer geïnteresseerd bent in het leren over het zeeleven, kun je het Aquarium de la Costa Brava bezoeken en leren over het diverse zeeleven in het gebied. Er zijn ook veel activiteiten in verband met duurzaam toerisme, zoals zeilen, windsurfen en zeilen in een catamaran met een naturalist.

Uitstekende spa diensten

Als je lid wordt van een privé strandclub, krijg je toegang tot een van de beste spa’s in Spanje. Het Spa d’Or Hotel is een van de meest luxueuze faciliteiten in de omgeving en heeft talloze prijzen ontvangen. Je kunt genieten van een breed scala aan diensten, waaronder traditionele massages, schoonheidsbehandelingen en ontspanningssessies. Als je op zoek bent naar een meer holistische ervaring, zijn er ook yogalessen en meditatie programma’s. Je kunt kiezen uit veel verschillende spabehandelingen, waaronder aromatherapie, gezichtsbehandelingen of baden. Als je niet zeker weet wat je wilt, is een goede tip om de therapeut te vragen. Zij kunnen je behandelingen aanbevelen die het beste passen bij jouw huidtype, lichaamstype en stemming.