Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Ga single reizen en ontdek nieuwe bestemmingen

Ben jij single en wil je graag op reis om nieuwe bestemmingen te ontdekken, maar wil je niet alleen? Dan ben je bij One2gethertravel.nl op het juiste adres. Deze reisorganisatie verzorgt reizen voor singles op de allerleukste bestemmingen. Tijdens een single reis kom je terecht in een groep van gemiddeld 20 mensen uit dezelfde leeftijdscategorie en met dezelfde reisinteresses. Je wordt begeleid door een reisleider, die alle mooie en leuke plekjes op de bestemming naar keuze laat zien.

Niks is verplicht op een single reis

One2gethertravel.nl zorgt door middel van een gezellige reisleider dat jij je niet hoeft te vervelen. Echter als jij een momentje voor jezelf nodig hebt, kan je deze gewoon nemen! Het in tenslotte jouw single reis en niks is verplicht. Blijf lekker een dagje achter in het hotel om bij het zwembad of op het strand te relaxen en sluit ’s avonds weer gezellig aan voor het diner en een drankje. Daarnaast kan je ook bij het boeken van jouw reis aangeven of je alleen op een kamer wilt liggen of een kamer wilt delen. Zodra je voor een gedeelde kamer kiest, kom je met iemand van hetzelfde geslacht op de kamer. In deze kamer staan dan twee aparte bedden om iedereen een fijne slaapplek te geven.

Boek vandaag nog jouw reis

Volledig overtuigt om eens een single reis te maken? Op de website van One2gethertravel.nl vind je alle bestemmingen waar je naartoe kunt reizen. Ga jij heerlijk naar de Spaanse zon of kies je toch voor een actieve skivakantie? Alles kan en niks is verplicht. De medewerkers van de reisorganisatie staan je graag te woord bij eventuele twijfels en vragen over de reizen. Begin je liever kleinschaliger? Laat je dan informeren over de andere en kortere opties binnen het scala aan single reizen. De contactgegevens zijn tevens ook te vinden op hun website.