Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Deze hoeve is een uitstekende groepsaccommodatie in Gelderland

Voor grote groepen huurt u De Aalbertshoeve, de mooiste groepsaccommodatie in Gelderland. Dankzij de prachtige locatie en de diverse voorzieningen heeft u oneindig veel mogelijkheden om een grote groep te ontvangen. Organiseer een partij voor een dag, of verblijf een heel weekend in een van de accommodaties waar u tot 86 personen kunt ontvangen. Geniet op locatie van de leukste activiteiten of profiteer van de prachtige omgeving tijdens een wandeling of fietstocht.

De verschillende accommodaties bij deze locatie

Bij deze locatie heeft u de keuze uit drie groepsaccommodaties. Alle drie beschikken in ieder geval over slaapzalen, douches en toiletten. In De Deel en t’ Schot bevindt zich een beamer én een tv, maar in Kamphuus staat enkel een tv. De Deel is de grootste groepsaccommodatie bij deze hoeve in Gelderland. Daar is plaats voor 86 personen. Kamphuus volgt met ruimte voor 52 personen, daarna heeft ’t Schot nog ruimte voor 44 personen. Het is bij deze hoeve ook mogelijk om de accommodaties met elkaar te combineren.

Recreatie bij deze groepsaccommodatie

De ruime omgeving, de voorzieningen en de accommodaties beiden oneindig veel mogelijkheden voor recreatie. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een partytent, een spelmiddag op de sportvelden of een quizavond in de accommodaties. U kunt zelf activiteiten organiseren, maar deze hoeve heeft ook enkele fantastische voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, zoals een skelterbaan of een huifwagen. Of geniet van de geweldige omgeving tijdens een wandeling of een fietstocht. U kunt bij deze locatie alle kanten op.

Neem contact op met deze hoeve voor informatie

De Aalbertshoeve is dé locatie voor al uw evenementen. Of u nu wilt overnachten of niet, of u binnen- of buitenactiviteiten organiseert, daar kan alles. Wilt u een grote groep ontvangen bij deze groepsaccommodatie in Gelderland? Neem dan contact op met de eigenaren om te informeren naar uw mogelijkheden.

https://www.aalbertshoeve.nl/