Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Tijdens de vakantie met uw kinderen slapen in een natuurhuisje

Twente is een mooie omgeving om uw vakantie te spenderen als u houdt van een vakantie in de Nederlandse natuur. De vakantieappartementen van ’t Vrielinck in Hezingen, in regio Twente, liggen namelijk vlak bij het natuurgebied Het Springendal. Op het boerderijerf van dit bedrijf vindt u diverse vakantiehuisjes die u voor een weekend, midweek of week kunt huren. Wilt u op vakantie met een grote groep? Huur dan het vakantiehuis voor maximaal achttien personen! In dit huis beschikt u over zeven slaapkamers en een luxe keuken met meerdere keukens. Komt u enkel met uw gezin? Dan is een natuurhuisje voor twee tot vier personen ook een goede keuze voor uw vakantie met kinderen.  

Overnachten met authentieke elementen

Wilt u met kinderen overnachten in een natuurhuisje van dit bedrijf in Twente? Dan slaapt u in een oude stal. Deze stal is helemaal verbouwd. Nu zijn er namelijk vier boerderijlodges voor twee tot vier personen te vinden. In deze lodges heeft u de mogelijkheid om te slapen in een bedstee. U doucht in de vroegere mestkelder, die nu is omgebouwd naar een luxe stortdouche. Bestelt u ontbijt bij uw verblijf in een natuurhuisje met kinderen? Dit ontbijt vindt u ’s ochtends in de voertroggen naast de voordeur van uw huisje. Overnachten in deze huisjes is ultiem genieten. U kun namelijk ook gebruikmaken van de sauna op het terrein of van de heerlijke ligstoelen. Bovendien is er voor uw kinderen een speeltuin aanwezig.

Reserveer uw vakantieappartement in Twente

Wilt u uw vakantie in Nederland boeken? Boek dan een natuurhuisje in Hezingen om samen met uw kinderen in te overnachten. Waar u ook van houdt, hier heeft u het naar uw zin. Ontdek de dorpjes in de omgeving of ga wandelen in de natuur. Voor meer informatie over de lodges neemt u contact op via de contactgegevens op de website van ’t Vrielinck.

https://www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente