Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Op vakantie in een tiny house

Wat wordt het deze keer qua vakantie-accommodatie? Ga je weer naar de camping, of toch weer een hotel? Of kies je dit jaar voor een pensionnetje of een B&B? Doe het komende vakantie eens anders en ga lekker op vakantie in een tiny house.

Tiny houses zijn namelijk helemaal hip. Je hebt er wellicht weleens van gehoord als oplossing voor de woningcrisis, maar ze zijn ook perfect voor vakantie. Geen wonder dat het aanbod aan tiny houses waar je kunt overnachten razendsnel groeit.

De tiny houses die je voor je vakantie kunt boeken zijn veelal te vinden in een fijne, natuurlijke omgeving. Voor wie in de stad woont en leeft is dat enorm aantrekkelijk, zeker nu!

De natuurlijke locatie gaat niet ten koste van het comfort, want als je op vakantie gaat in een tiny house kun je rekenen op een kleine accommodatie die enorm slim is ingericht. Daardoor heb je gewoon een prima bed, een fijne badkamer en natuurlijk een handige keuken. Je kunt ook kiezen voor een vakantie in een wat luxere tiny house. Sommige tiny houses hebben op de veranda zelfs een bubbelbad. Puur genieten dus.

Romantisch met zijn tweeën

Hoewel er ook tiny houses zijn waar je prima met de kinderen naar toe kunt is het tiny house vooral perfect voor wie toe is aan een romantische break met zijn of haar geliefde. Het mooie is dat je niet eens ver hoeft te reizen. Natuurlijk, je kunt in een tiny house op vakantie in landen als Duitsland, Oostenrijk en Denemarken, maar je kunt ook lekker in Nederland blijven. Dankzij het uitgebreide aanbod op Glampings.nl kun je ook in Nederland zonder gedoe lekker op vakantie in een tiny house.

Dus kom eens langs, laat je verrassen en boek direct snel en veilig je vakantie in een tiny house!