Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe ramen met een heleboel opties

Bij raamwinkel.be hebben we een aantal standaard opties waaruit je kan kiezen. Standaard zijn je nieuwe ramen al voorzien van een zeer uitgebreide uitrusting maar heel eenvoudig voeg je nog enkele opties toe in onze webwinkel. Wil je extra isoleren, een andere kleur, een rolgordijn of misschien wat extra zonwerend glas kies uit onze uitgebreide optielijst en stel je raam samen zoals jij het wil en naar jouw budget.

 

Op zoek naar nieuwe ramen?

Ramen zijn ontzettend belangrijk voor de uitstraling van je huis of appartement. Ze geven samen met de voordeur vaak een eerste indruk en als het goed zit vormen ze één geheel met de gevel. Of je wil natuurlijk net dat ze eruit springen. Bij Raamwinkel.be kan je een enorme keuze aan aluminium en PVC ramen vinden tegen fabrieksprijzen. Want mooie, kwalitatieve ramen hoeven helemaal niet duur te zijn.

 

Het ene raam is het andere niet

Vaak staat men niet echt stil bij de kwaliteit van ramen want op het eerste zicht lijken ze allemaal op mekaar. Niets is echter minder waar! De kwaliteit van ramen is ontzettend belangrijk. Kwalitatieve ramen gaan jaren mee, vergen weinig onderhoud en vervormen niet. Bij Raamwinkel.be hebben we dan ook gekozen om slechts 2 kwalitatieve merken aan te bieden: Aliplast en Aluplast. Twee topmerken die al jaren meegaan, snel kunnen leveren en waar we dan ook zonder blozen 15 jaar garantie op durven geven. Het gaat hier ook om merken die continu innoveren en daardoor heel sterke isolatiewaarden laten optekenen. Dat voel je onmiddellijk in je portefeuille!

 

Haal de doe-het-zelver in je boven!

Ben je een geboren klusser? Fijn, dan kan je nog meer besparen bij raamwinkel.be. Nieuwe ramen plaatsen is immers helemaal niet moeilijk. In een opleiding van twee uur brengen we je alle knepen van het vak bij of je gaat aan de slag met de handige filmpjes op onze site. Omdat we alle mogelijke tussenhandelaren eruit halen en eigen plaatsing stimuleren kunnen we messcherpe tarieven aanbieden. Een beetje handig zijn loont! Bestel ze rechtstreeks via raamwinkel.be en geniet onmiddellijk van besparingen tussen de 25 en 50 procent.

 

Bestel je nieuwe ramen met een gerust hart

Webshops hebben niet altijd de beste reputatie maar daar moet je je bij raamwinkel.be geen zorgen om maken. Met e-commerce label van Unizo en het BeCommerce label in de achterzak loopt u geen enkel risico. Bovendien kan u ook steeds in onze showroom terecht in Aalst en kan je ons telefonisch bereiken. Tel daar nog de 15 jaar garantie die we op alle ramen bieden bij op en meer zekerheid zal je nergens vinden.