Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Betonnen tuinbanken, mooi design

Betonnen tuinbanken zijn meestal direct herkenbaar, niet alleen natuurlijk vanwege het materiaal, maar juist vanwege het stilistische design. Moderne betonnen tuinbanken komen op vele manieren prachtig tot hun recht in de meest uiteenlopende tuinen.

Daarom betonnen tuinbanken

Hebt u een stuk loze ruimte in uw tuin of op de parkeerplaats? Deze ruimte kunt u extra cachet geven door er een tijdloze betonnen tuinbank te plaatsen.

Een bank werkt uitnodigend, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. Een betonnen tuinbank is niet slechts ter decoratie, maar ook werkelijk functioneel. Daarom vind je betonnen tuinbanken zoveel terug in de openbare ruimte, meestal in nieuwbouw winkelcentra die kiezen voor een stylish aanzien. Maar ook bedrijven en instanties kiezen soms voor de mooiste betonnen tuinbanken. Om inspiratie op te doen waar je zoal de betonnen tuinbank kunt plaatsen, neem je hier een kijkje

Betonnen producten zijn tijdloos

Beton kan eindeloos meegaan en is dus goed weersbestendig; de betonnen tuinbank blijft jaar in jaar uit mooi en verveelt nooit vanwege het minimalistische, moderne design. Betonnen producten danken hun populariteit dus niet alleen aan het materiaal, maar vooral ook aan het tijdloze karakter van het product. 

Ontstaat er mosvorming op een betonproduct, dan kan dit met de hogedrukspuit binnen mum van tijd schoongemaakt worden. Mosvorming ontstaan vooral op vochtige, schaduwrijke koele plekken. 

https://www.betonnentuinbanken.nl/