Eurprivacy.nl
Image default
Dieren

Stop onverwachte dierenartskosten‎ met een hondenverzekering.

77% van hondeneigenaars kiest vóór een hondenverzekering.

De tijd dat je een zorgverzekering alleen voor jezelf afsluit is voorbij. Uit een enquête van Watvoorbaasjebenjij.nl blijkt dat 77% procent van de ondervraagden een zorgverzekering voor hun hond belangrijk vindt. Maar net als wij mensen kunnen ook dieren ziek worden of gewond raken.

Wat voor baasje ben jij?

In de enquête ‘Wat voor baasje ben jij?’ werden baasjes gevraagd naar de relatie met hun huisdier. Driekwart van de ondervraagden wil zich graag indekken tegen hoge dierenarts kosten met een verzekering voor hun hond. ‘De Nationale biedt hiervoor inmiddels een prima oplossing, namelijk de hondenverzekering’, stelt Martin de Bie van ‘Wat voor baasje ben jij’.

Hondenverzekeringen zijn in trek

Je hond is tegenwoordig een volwaardig lid van het gezin. Een uitgebalanceerd dieet, een lange wandeling, goede zorg, niets is de Nederlandse dierenvriend te veel. Het is daarom niet verwonderlijk dat de vraag naar hondenverzekeringen toeneemt.

U wil natuurlijk voor uw hond de beste zorg?

Wanneer u zich heeft verzekerd voor de zorgkosten van uw hond bent u er van verzekerd dat uw dier de beste zorg geniet wanneer hij of zij zorg nodig heeft. hondenverzekeringen die worden aangeboden op hondenverzekeringen.org zijn allemaal kwalitatieve dierenverzekeringen tegen scherpe premies.

Een bezoekje aan een dierenarts kan veel geld kosten.

Ondanks het feit dat ziekte of dergelijke van uw hond vaak gepaard gaat met hoge kosten; te denken aan een bezoek aan de dierenarts en eventuele zorg voor uw hond wilt u natuurlijk wel de beste zorg voor uw dier.   Een bezoekje aan, bijvoorbeeld een dierenarts, valt zelden goedkoop uit. Integendeel! een bezoek aan de dierenarts kan wel oplopen tot honderden euro’s! Hoe veel u ook van uw hond houdt, op deze ziektekosten zit u niet te wachten.   Wij mensen verzekeren ons tegen zorgkosten. Dit is zelfs verplicht volgens de wet. Het is al vervelend genoeg dat je zorg nodig hebt, dan zit je niet te wachten op hoge ziektekosten. Gelukkig is er dan de zorgverzekering die de zorgkosten, afhankelijk van de verzekering, volledig of gedeeltelijk dekt.   Bovenstaande geldt ook wanneer uw hond medische zorg nodig heeft. De kosten worden dan ook, afhankelijk van de dekkingsgraad, vergoed door de verzekeraar waar u de dierenverzekering heeft afgesloten.   hondenverzekeringen.org biedt enkel dierenverzekeringen aan op haar website met de beste dekking bij ziektekosten voor uw hond.

 

http://www.hondenverzekeringen.org/