Eurprivacy.nl
Image default
Huishoudelijk

TOEPASSINGEN VOOR LED STRIP VERLICHTING IN UW HUIS

LED strip verlichting is een zeer veelzijdige en creatieve manier voor het toevoegen van licht in uw interieur. Het wordt al lang gebruikt door interieur ontwerpers in bedrijven en hotels en het is nu gemakkelijk beschikbaar voor thuis gebruik.

LED strips worden geleverd op een lange rol, met de afzonderlijke Led’s gemonteerd op een flexibele tape. Deze kan in segmenten worden gesneden, en maakt het heel makkelijk strips aan te passen voor kleinere ruimtes. Deze flexibiliteit zorgt voor een oneindig aantal toepassingen, u bent alleen beperkt door uw creativiteit.

Er zijn drie verschillende opties in kleuren als het gaat om de aankoop van deze verlichting: Één kleur in warm wit of koud wit, kleur veranderende RGB (rood, groen en blauw) of in één kleur in een verscheidenheid van verschillende kleuren. Het witte licht is nuttig voor algemene huishoudelijke verlichting, de kleur opties zijn leuke oplossingen voor verlichting van woningen en bedrijven.

Onder kast verlichting in de keuken Donkere schaduwpartijen kunnen worden weggewerkt met het gebruik van LED strip verlichting door bevestiging onder kasten. Het voordeel van LED strips over tl-buizen is dat ze kunnen worden gesneden in precies de juiste lengte. En natuurlijk Led ‘ s zijn veel goedkoper als verbruikt, met veel minder elektriciteit kosten.

Boekenplanken LED strip verlichting lost het probleem op voor de verlichting van boekenplanken. Korte LED strips kunnen op maat worden geknipt, om zo discreet elke sectie te verlichten met een warme gloed.

Hoekjes en nissen Gebogen hoeken en nissen kunnen vaak problematisch zijn om te verlichten, maar met flexibele LED strips is het nu gemakkelijk licht individueel en gebogen te plaatsen in nissen. Omdat strips ook een dergelijk slank profiel hebben is het nu ook gemakkelijk om ze te verbergen..

Bureau en een hobby gebieden Zelfs strip verlichting is een grote hulp voor bureau gebieden, of workshops. Eenvoudig te installeren LED-strips kunnen worden gebruikt voor het creëren van het juiste licht voor het fijne gedetailleerde werk, precies waar u dat wilt.

http://www.leds-depot.nl/led-strips.html