Eurprivacy

Pets&Co, de dierenspecialisten van Nederland!

Pets&Co staat voor dierenspecialisten. Met vestigingen door het hele land is Pets&Co een dierenwinkel organisatie met veel kennis en jarenlange ervaring. Elke vestiging beschikt over een groot assortiment met producten voor jouw huisdier. Wil je weten of er een Pets&Co dierenwinkel bij jou in de buurt zit? Ga dan naar Petsenco.nl. Hier vind je een overzicht van alle Pets&Co vestigingen en kun je zien of er bij jou in de buurt een dierenwinkel is gevestigd.

Persoonlijk advies

Bij de Pets&Co dierenwinkels kun je niet alleen terecht voor producten, maar ook voor persoonlijke tips en / of adviezen die voor jouw persoonlijke situatie gelden. Heb je bijvoorbeeld een vraag over de juiste opvoeding, voeding of een bepaald product? Dan helpen wij je graag. Heb je een huisdier met gedragsproblemen? Ook dan staan we graag voor je klaar en helpen we je graag met het zoeken naar een juiste oplossing. Elk dier is namelijk uniek en heeft dan ook een unieke verzorging nodig.

Alle Pets&Co dierenwinkels op 1 centrale website

ZOals hierboven al aangegeven, hebben we ook een gezamenlijke website. Hier kun je alle Pets&Co dierenwinkels vinden maar hier vind je elke maand ook weer leuke nieuwsberichten en tips / adviezen uit de dierenbranche. Weet jij bijvoorbeeld al dat de Labrador Retriever het meest populaire hondenras is onder de Nederlanders? Naast alle berichten op onze website Petsenco.nl, versturen we elke eerste zondag van de maand ook een leuke nieuwsbrief. Via onze website kun je je voor deze nieuwsbrief aanmelden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de dierenbranche.

De Pets&Co dierenwinkel folders

Bijna elke maand wordt er een nieuwe Pets&Co folder uitgebracht vol met super leuke aanbiedingen. Vaak wordt er ook een thema gekozen, bijvoorbeeld een zomerfolder, dierendagfolder, feestmaandfolder, etc. Deze thema folders staan dan vol met producten die met dit thema te maken hebben. Zo vind je bijvoorbeeld in een hengelsportfolder alleen maar producten die te maken hebben met de hengelsport zoals hengels, visvoer of aas. Ook staat er in elke folder weer een leuke puzzel. Wanneer je deze puzzel hebt ingevuld, komt hier een oplossing uit. Deze kun je via de website aan ons doorsturen en zo maak je automatisch kans op een Pets&Co tegoedbon van 25 euro. Deze kun je besteden bij een Pets&Co dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Pets&Co op Facebook

Ook Pets&Co is te vinden op Facebook. Net als op de website, plaatsen we elke maand weer leuke nieuwtjes uit de dierenbranche. Ook maken we via Facebook de puzzelwinnaars bekend en kun je hier leuke fimpjes en tips vinden. Like onze Facebookpagina zodat je niks hoeft te missen!

Jouw huisdier verdient de beste zorg dus komt snel naar een van onze Pets&Co vestigingen en wij helpen je hier graag bij. Met jarenlange ervaring en veel dierenliefde staan we voor jou en je huisdier klaar. 

http://petsenco.nl/