Eurprivacy.nl
Image default
Zorg

Overwin je faalangst met professionele hulp

 

Heb je last van dat je altijd bang bent om fouten te maken? Met en faalangst training kun je hier verandering in brengen. Een faalangst training zorgt ervoor dat je een positief zelfbeeld krijgt en meer zelfvertrouwen.  De training is erop gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijk vaardigheden en kwaliteiten. De ontwikkeling hiervan zorgt voor een positieve invloed op jouw  dagelijks leven en op uw werk. Faalangsttraining zorgt ervoor dat blokkades uit de weg worden geruimd waardoor je minder snel zult denken dat je iets fouts doet en ben je minder snel bang om fouten te maken. Overwin je faalangst met een faalangst training.

Voor wie is deze faalangsttraining een aanrader?

Het constant bang zijn om fouten te maken zorgt voor een belemmering in het dagelijks leven. Je kunt niet volop genieten en bent  constant op uw hoede om een ander niet teleur te stellen. Deze faalangst zal tijdens de training aan bod komen. Je kunt kiezen tussen een faalangst training persoonlijk of in groepsverband. Heb je last dat je ineens een black put hebt of dat dichtslaat? In een persoonlijke faalangst training wordt geleken naar de blokkades die je jent. Een faalangst training in groepsverband gaat over goe je kunt omgaan met spanningen en emoties, boe je leert om de spanning en angsten weg te denken. Dit oefen je dan in groepen.

Wat doe je tijdens een training?

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de faalangst training zijn het  ontwikkelen van uw eigen ambities en persoonlijke waarden, hoe je beter leert omgaan met spanningen en emoties of met lastige situaties. Ook leer je om te ontspannen en Jouw hoofd leeg te maken. Door het volgen ven een faalangst training kun je je uiteindelijk ontspannen en minder zorgen maken. Je krijgt meer zelfvertrouwen me voelt je sterker.