Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Wil je Engelse documenten laten vertalen?

 

Engels is, na het Chinees, een van de meest gesproken talen ter wereld. Hoewel de meeste mensen wel Engels kunnen kan een vertaalbureau Engels soms nog best van pas komen. Waarom zul je denken? Dat komt omdat er meerdere varianten van Engels bestaan. Doordat er verschillen in zitten kan een vertaling soms net anders uitpakken. In de meeste gevallen wordt er van uit of naar het Brits-Engels of Amerikaans-Engels vertaald. Maar doe je dit net verkeerd of weet je de verschillen niet tussen de twee varianten, dan kan een tekst fout oplopen. Een vertaalbureau Engels kan uitkomst bieden.

Engels vertalers

Veel verschillende internationale organisaties gebruiken bij voorkeur de Engelse taal. Ookal spreken veel mensen redelijk tot goed de Engelse taal, toch mag niet iedereen zichzelf een (goede) vertaler Engels noemen. Een vertaalbureau Engels heeft native vertalers waardoor ze precies weten hoe een vertaling van Engels naar Nederlands of andersom moet zijn. Want het moet niet alleen qua woordkeuze en grammaticaal kloppen, zinnen moet ook nog goedlopende zinnen zijn. Zoiets kan best lastig zijn voor iemand die de taal niet volledig beheerst. Bij het vertaalbureau Engels hebben ze daarom  de beste vertalers aangesteld.

Een beëdigde vertaling bij het vertaalbureau Engels

Ook kun je bij het vertaalbureau Engels een beëdigde vertaling aanvragen, deze wordt verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen. Hoe werkt dit dan? Je stuurt netzo als normaal de documenten naar het vertaalbureau Engels. Daarna wordt de vertaling voor jou door vertaalbureau Engels in orde gemaakt. Hierna wordt de vertaling voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van de documenten gehecht aan de vertaling. Zo is de vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.