Eurprivacy.nl
Image default
Zorg

Doe voortaan de boekhouding met Incura

Iedereen die in de zorg werkt, kan het beamen: je kiest voor dit prachtige vak, omdat je mensen wilt helpen. De een richt zich met name op de psychische kant, de ander ondersteunt mensen met lichamelijke ongemakken. Net als al bij je collega’s zijn jouw dagen waarschijnlijk overvol en is er in je agenda de komende tijd nauwelijks een gaatje over. En dan moet je ook nog de administratie bijhouden. Hoe krijg je dat voor elkaar? Wij hebben een tip voor je: vraag vandaag nog vrijblijvend een Incura demo aan.

KING Finance

Incura is online software voor logopedie, ergotherapie en oefentherapie. Het pakket wordt ook gebruikt voor praktijkinrichting fysiotherapie en GGZ. Een belangrijk onderdeel van Incura is de boekhoudtool. De naam is KING Finance (voorheen bekend als iMuis Online). KING Finance is eenvoudig in gebruik. Het overzichtelijke dashboard kun je zelf inrichten door bepaalde functies aan of uit te zetten. Maak je het liefst handmatig facturen op? Dat kan. Veel administratiekantoren en accountants hebben ervaring met KING Finance en zijn er zeer over te spreken. Het programma is makkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld loon- en jaarrekeningsoftware. Dit geldt ook voor zakelijke bankrekeningen van Rabobank, ING, ABN-AMRO en Knab.

Ondersteuning

Hoe toegankelijk Incura ook is, in het begin zal het even wennen zijn. Reden voor het Incura-team om standaard een opstartgesprek aan te bieden. Voor de duur van een uur en geheel kosteloos. Vincent is degene bij Incura met veel boekhoud-expertise. Hij helpt je alle essentiële toepassingen te vinden en vervolgens te gebruiken. Aanvullend kan iedere nieuwe gebruiker de Incura supportsite checken voor diverse handleidingen. Speciaal voor degenen die niet veel ervaring hebben met boekhouden, zijn er trainingen via de Incura Academie. Heb je na het uurtje uitleg en / of de training behoefte aan extra support? Schroom niet om dit te melden. Je kunt een nieuwe afspraak maken. Er worden dan wel kosten in rekening gebracht: € 90,75 per uur (exclusief btw). De tijd wordt in kwartieren afgerond.

https://www.incura.nl/