Eurprivacy.nl
Image default
Internet marketing

Het internet van nu is anders dan dat van 10 jaar geleden

De wereld verandert. Dat geldt natuurlijk ook voor het internet. Zo is het internet van nu al bijna niet meer te vergelijken met het internet van tien jaar geleden. De behoefte van de meeste mensen is inmiddels sterk verandert. Door de coronapandemie is de verandering in een stroomversnelling terechtgekomen. Zo zien we bijvoorbeeld dat de aankopen via het internet enorm zijn gestegen. Er zijn supermarkten zoals PicNic die zich volledig op het internet richtten. Deze supermarkt heeft dus geen echte winkel van steen. Alles wat er te krijgen is kun je alleen bestellen via de website van picnic. Dit is een voorbeeld van iets wat er tien jaar geleden nog niet was. Je ziet dat ook bijvoorbeeld als gevolg van deze ontwikkeling de grotere supermarkten ook inzetten op deze online service.

Internet is belangrijker dan ooit te voren

Het internet is dus belangrijker geworden dan ooit te voren voor nieuwe en bestaande bedrijven. Zo is social media voor veel bedrijven tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook en Instagram zijn de kanalen om je klanten te vinden en aan je te binden. Door het opstarten van leuke acties en het maken van interessante content zorg je ervoor dat mensen naar jouw winkel toekomen. Het maakt niet uit of dit digitaal of gewoon in de echte wereld is.

TikTok is de nieuwe place to be

Een nieuw social mediakanaal is TikTok. TikTok is ontstaan vanuit een overname van Musical.ly en TikTok. Op het platform stonden eerst dansjes centraal. Inmiddels is dit echter uitgegroeid tot een volwaardig social mediakanaal. Naast dansjes vindt je er ook tutorials, life hacks, grappige filmpjes en nog veel meer. Voor bedrijven die zich richten op de jongere doelgroep is het verstandig om eens te kijken of TikTok een toevoeging is binnen de huidige social mediastrategie. Wanneer je net begint met TikTok dan kan het slim zijn om bijvoorbeeld TikTok likes te kopen. Door TikTok likes te kopen zorg je er namelijk voor dat je account een extra boost krijgt.

https://web-wings.nl/