Eurprivacy.nl
Image default
Internet marketing

Op zoek naar een online marketing bureau in Nijmegen?

Heeft u hulp nodig op het gebied van online marketing? Kom dan langs bij Go Online hét marketingbureau van Nijmegen en omstreken voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie.

De (nog relatief korte) maar indrukwekkende geschiedenis van hét online marketing bureau in Nijmegen: Go Online!

Go Online is in februari 2016 opgestart door Ivo Gerbrands, zijn idee was om een bureau te starten op het gebied van marketing dat net even anders is en denkt als de rest. Na een paar maanden begon Go Online te lopen als een geoliede machine. In mei 2016 kocht, inmiddels mede-eigenaar, Shiva Verstappen zich in als partner van Go Online. Het iconische en gedreven duo was geboren!

Go Online ontpopte zich tot een heus en waar bureau en was daarom genoodzaakt om te verhuizen naar een echt kantoor; aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Met een uitbreiding qua locatie, kwam ook een uitbreiding qua team tot stand: de eerste stageloper werd een feit in november 2016. In februari 2017 startte ook de eerste medewerker bij Go Online.

In oktober 2017 word Go Online trotse sponsor van de lokale ijshockeyclub de Nijmegen Devils. En nog meer successen behalen ze in april 2018 wanneer Go Online gecertificeerd Google partner wordt. Dit nieuws delen ze, onder andere, in het artikel dat in november 2018 verscheen in het magazine Nijmegen & Arnhem Business over Go Online.

In mei 2019 viert Marciano Aalders een feestje bij Go Online: hij is namelijk de eerste die een vast dienstverband binnen weet te slepen bij Go Online.

In oktober 2019 organiseert Go Online een zeer succesvolle Business dag in samenwerking met Wassink Autogroep en als klap op de vuurpijl verhuizen ze wederom naar een grotere locatie in januari 2020.

De jonge heren van Go Online heten u dan ook van harte welkom op het kantoor in de Ooijpolder te Nijmegen!

Waarvoor kunt u terecht bij Go Online?

Met de volgende diensten staan de heren u te hulp:

  • Voor het laten bouwen van maatwerk websites,
  • Voor het opzetten van uw online marketing,
  • Voor het ontwikkelen van maatwerp webshops,
  • Voor het koppelen van softwarekoppelingen aan uw systemen,
  • Voor het opzetten van uw branding en reclame.

Kom langs op De Bouwkamp 7 in het Ooij of neem vrijblijvend telefonisch contact op.