Eurprivacy.nl
Image default
Internet

Hoe live chat services voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Op een aantal vlakken! Streef je naar een fantastische customer service die de verwachtingen van je klant ruimschoots overtreft, dan zijn live chat services een groot pluspunt. Wij leggen je even uit waarom.

Live chat services vervangen mensen

Bij Boom!!Chat hebben ze stevig geïnvesteerd in het opzetten van live chat services. Hun diensten beschikken over AI of Artificiële Intelligentie, waardoor je met slimme chatbots te maken hebt. Zij nemen voor een groot stuk de customer service over. Waar je vroeger tientallen mensen in dienst moest hebben om ondersteuning te bieden, nemen live chat services dit meer en meer over. Dit is een stuk voordeliger bovendien een oplossingen die 24/7 functioneert. Klanten verwachten vandaag de dag immers onmiddellijk een antwoord op hun vragen.

Volcontinu een bereikbare customer support

Bovendien kun je door gebruik te maken van live chat services je binnendiensten ontlasten en het aantal telefoontjes drastisch terugbrengen. Het merendeel van de vragen wordt immers al beantwoord door je live chat. Een super oplossing die je heel wat tijd doet winnen en ervoor zorgt dat je je medewerkers nuttiger kan inzetten op taken met een toegevoegde waarde. Je klanten zijn ook tevreden want die moeten niet door een keuzemenu ploegen waar geen eind aan lijkt te komen.

90% van de vragen opgelost

Live chat services vormen dus de toekomst, zeker nu ze steeds slimmer worden. De oplossingen van Boom!!Chat zijn zelflerend, waardoor ze na een tijdje ook complexe vragen van klanten kunnen beantwoorden. Meer dan 90% van de vragen kan de live chat beantwoorden. Reken maar eens uit hoeveel tijd je daarmee wint en dan spreken we nog niet over het geld dat je daarmee kunt besparen. Voor wie geeft om zijn klanten en weet dat klanten behouden nog altijd een stuk goedkoper is dan nieuwe klanten winnen, zijn live chat services een verstandige investering.

Nooit meer wachten met een live chat service

Klanten die niet meer hoeven te wachten in een wachtrij omdat je capaciteit van medewerkers nu eenmaal beperkt is? Ook dit is verleden tijd Met een chatbox services. De capaciteit is immers onbeperkt en altijd beschikbaar op de website. Samen met de experten van Boom!!Chat kun je je chat op maat configureren en met een handig dashboard stuur je deze service aan. Zo heb je nog steeds je customer service in eigen handen, maar wel op een moderne manier.

Ben jij klaar voor de toekomst? Bekijk de mogelijkheden van live chat services en zet nog een bijkomende stap vooruit!

https://www.boomchat.info/live-chat.html