Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Verschillende systemen om te koelen

Als je veel binnen werkt, in een loods of fabriek bijvoorbeeld, zul je zeker merken dat het in de zomermaanden behoorlijk warm kan worden. Dit kun je oplossen door een aantal dingen te doen. Een koeler ventilator is een van de meest effectieve oplossingen. Dit soort koelers doen een ding erg goed: Ze koelen lucht door het verdampen van water. De ventilator zuigt als het ware de warme lucht naar binnen langs het koelelement af. Doordat er een ingebouwde pomp en watertank in de koeler zitten, is het koelelement of koelmembraan altijd vochtig. Tenslotte wordt de koude lucht uit geblazen aan de achterkant van de luchtkoeler. Een andere naam voor dit apparaat is een adiabatische koeling. Wanneer je waarde hecht aan het milieu zijn dit soort koelers ideaal.

 

Bekend in de BeNeLux

 

In Nederland, België en Luxemburg geldt DuraVert als de belangrijkste importeur van deze koelingssystemen. Zij doen eigenlijk alles omtrent verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie. Vaak zijn storingen niet of amper te vermijden. Hier hebben zij ook aan gedacht, de storingsdienst is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Gebruik maken van kwaliteitsproducten staat bij DuraVert hoog in het vaandel. Ze hebben naam gemaakt door de ervaringen die zij in de laatste jaren hebben opgedaan. Mocht je er over denken om een luchtkoeler of adiabatische koeling aan te schaffen, kijk dan voor meer informatie of op maat advies op de website van DuraVert-Portacool.

 

Milieuvriendelijk

 

Wanneer jij het milieu belangrijk vind zit je bij de producten van Portacool goed. Behalve dat het goedkoop is zijn deze koelers buitengewoon duurzaam en milieuvriendelijk. Ze staan namelijk op de energielijst voor investeringsaftrek. Wat houdt dit precies in? Ondernemers kunnen een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen door deze regeling. Volgens de overheid gelden de koelingssystemen van Portacool namelijk als duurzame techniek, en dit klopt natuurlijk ook. Het milieubewust koelen van ruimtes is voor veel ondernemers en bedrijven dé reden om zo’n luchtkoeler of adiabatische koeling te kopen. De koelers excelleren in veel verschillende situaties. Denk hierbij aan het verkoelen van werkplaatsen, loodsen, stallen, tenten en sportscholen. Vooral in de industriële sector komt een vergelijkbare koeling vaak terug.  

 

 

https://duravert-portacool.com/ventilator-koeling/