Eurprivacy.nl
Image default
Management

Construction business management

Wat is het Construction Business Management programma?

De Construction Business Management graad biedt de vaardigheden voor het beheer van en het toezicht op een bouwproject, of het nu een commerciële ruimte, kantoorgebouw, of residentieel complex. Er is bijna geen limiet aan de verscheidenheid van projecten die je zou kunnen nemen de leiding van als een constructie manager, en een bekwame manager zal steeds waardevoller worden als werkgevers steeds meer besluiten om managers in te huren met scholing om hun ervaring aan te vullen. Een constructiemanager speelt geen fysieke rol bij de eigenlijke bouw van een gebouw; dat wordt overgelaten aan de arbeiders onder hem of haar. De manager benadert het project in een breder perspectief en houdt toezicht op de vele aspecten die bij een project komen kijken, zoals het inhuren van werknemers, het plannen van de verschillende fasen van het project en het toezicht op de vele gespecialiseerde vaklui die vaak bij een bouwproject betrokken zijn, zoals elektriciens of loodgieters. Bouwmanagers kunnen ook voor verschillende partijen werken, maar met dezelfde functie; de manager op een project kan bijvoorbeeld de eigenaar van het aannemingsbedrijf zijn.

 

Wat zal ik leren?

De Construction Business Management graad biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de bouwsector.  

 

Wat kan ik met deze studie doen?

Project Managers, Operations Manager, Mechanical Contracts Supervisor, Construction Manager, Senior Construction Project Manager, Construction Superintendent

 

Wat is er speciaal aan het programma?

Het gemiddelde salaris voor een Construction Superintendent is $ 82.320 per jaar in San Antonio, TX, wat voldoet aan het nationale gemiddelde. Salarisramingen zijn gebaseerd op 80 salarissen die anoniem zijn ingediend bij Indeed door werknemers van Construction Superintendent, gebruikers, en verzameld uit eerdere en huidige personeelsadvertenties op Indeed in de afgelopen 36 maanden.

 

Iedereen houdt ervan om te belijden hoe moeilijk de bouwsector is. Deze critici wijzen er graag op hoe deze business bedrijven opkauwt en uitspuugt. Hoewel er genoeg mensen zijn die de sector bekritiseren, bieden er niet genoeg van hen oplossingen voor het beheer van bouwbedrijven. In plaats van bedrijfseigenaars te leren hoe ze een bouwbedrijf moeten beheren, wijzen deze nee-zeggers alleen maar op de uitdagingen. 

 

In plaats van een beeld van doem en somberheid te schetsen, bespreekt dit artikel enkele cruciale tips over hoe een bouwbedrijf te beheren. Van personeelsbestand en cashflow tot marketing en risicobeheer: deze tips zullen bedrijfseigenaars helpen om efficiëntere en winstgevendere bedrijven te runnen. 

 

10 topprincipes voor het beheren van een bouwbedrijf

1. Mensen hebben motivatie nodig

2. Bedrijfsbeleid neemt onzekerheid weg

3. Uw werknemers zijn uw meest waardevolle bezit

4. Effectieve marketing vereist een diep inzicht in uw klant

5. Cash flow is koning

6. Automatisering kan de efficiency verbeteren – of verslechteren

7. U kunt risico’s niet elimineren, maar u kunt ze beheersen

8. Een goede boekhouding leidt tot betere bedrijfsbeslissingen

9. Gebruik financiering om te groeien

10. Winst is een resultaat, niet een reden

 

Bouwzaken zijn niet zo uniek als je zou denken

Deze tips zijn van toepassing op elke bedrijfstak, niet alleen op die van het optrekken van gebouwen en het bestraten van snelwegen. De bedrijfsvoering in de bouw ziet er aan de oppervlakte misschien anders uit, maar de kernwaarden van een succesvol bedrijf zijn nog steeds van toepassing. Door mensen te waarderen en te motiveren, de cashflow te beschermen, geld te beheren en risico’s te beheren, leert u in een mum van tijd hoe u een bouwbedrijf, of welk bedrijf dan ook, moet beheren.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/