Eurprivacy.nl
Image default
Management

Agenda, bullet journal of toch een planner?

Agenda, bullet journal of toch een planner?

Plannen, een moeilijk onderwerp voor veel mensen. Wanneer moet je nou iets plannen, waar plan je dat dan precies en hoe zorg je ervoor dat je je houdt aan de gemaakte planning? De dagelijkse dingen krijgen vaak al een vast plekje in onze planning, maar ook social media is bij steeds meer mensen terug te vinden in de gemaakte planning. Social media speelt namelijk een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. We houden graag onze social media accounts up to date met alles wat zich in ons leven afspeelt. Maar hoe makkelijk is dit eigenlijk? Moeten we dan misschien denken aan een social media planner?

 

Een agenda of bullet journal?

Wanneer kiezen we nou voor een agenda, en wanneer voor een bullet journal? Een bullet journal is voor de echte creatieveling onder ons. Maak zelf een planning zoals jij dat handig vindt en maak daarnaast gebruik van de kans om alles eruit te laten zien zoals jij dat mooi vindt. Neem lekker een middag de tijd en creëer zelf de mooiste planning die je ooit hebt gezien. Heb jij toch meer behoefte aan de optie om ver vooruit te kunnen plannen zonder te veel gedoe? Dan is een agenda een betere optie voor jou. Agenda open, pen klaar en plannen maar!

 

Bijhouden van social media

Het bijhouden van social media is ontzettend lastig. Gemiddeld maken we gebruik van vier verschillende platformen per persoon. We houden dit bij in verschillende apps, en ieder platform heeft een eigen indeling. Zo worden Instagram en Pinterest gebruikt voor foto’s, en zijn er op TikTok video’s te vinden. Het zou overzichtelijker zijn om alles te kunnen plannen op één plek. Herken je jezelf in dit probleem? Denk dan eens na over een social media planner. Hier kun je in één app al je social media kanalen beheren en kun je vooruit plannen. Zo ben je nooit meer een foto kwijt die toch echt nu meteen op Instagram had gemoeten.

https://fellowtool.nl