Eurprivacy.nl
Image default
Internet

Alles over de VodafoneZiggo fusie!

Twee grote partijen in de markt gaan samen! Al een tijdje gaan de geruchten maar sinds oudjaarsdag 2016 is de kogel door de kerk. Vodafone betaald 800miljoen aan moederbedrijf Liberty Global (eigenaar van Ziggo) en daarmee is de fusie tussen Ziggo en Vodafone defintief. 

Vodafone en Ziggo gaan verder onder de naam VodafoneZiggo. Wat dit voor klanten gaan betekenen is nog onbekend. Het ziet er naar uit dat het inloggen van Vodafone alles in 1 klanten naar de Ziggo inlog over gaat, omdat de alles in 1 klanten worden samengevoegd.

Aan de andere kant zullen de mobiele klanten van Ziggo hoogstwaarschijnlijk onderdeel gaan worden van Vodafone. Verdere informatie is op dit moment nog niet vrij gegeven, maar wij zullen proberen in dit bericht de lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de fusie tussen Vodafone en Ziggo.

Voor klanten is nog onduidelijk wat het allemaal precies gaat betekenen, maar wel kunnen wij concluderen dat deze ontwikkeling voor iedereen goed is. Vodafone is gespecialiseerd in mobiele telefonie en Ziggo is marktleider op het gebied van Alles in 1 pakketten voor consumenten. De fusie lijkt in dit geval een win, win – win situatie voor alle partijen.

http://www.e-inloggen.nl/mijn-vodafone-inloggen/