Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Volkswagenspecialist Paruzzi

Sleutelen aan uw eigen klassieke Volkswagen is een leuke hobby, maar u heeft wel de juiste onderdelen hiervoor nodig. Daarom wilt u een betrouwbare Volkswagen specialist vinden, die onderdelen van hoge kwaliteit levert. In dit geval hoeft u niet verder te zoeken, want Paruzzi is precies wat u nodig heeft. Al jarenlang zijn wij het adres voor liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens. U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen die u nodig heeft om uw VW in optimale staat te houden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe of originele onderdelen, bij Paruzzi zult u het vinden. 

Onderdelen bestellen

Bij Paruzzi kunt u al 27 jaar lang terecht voor Volkswagen onderdelen. Ook de onderdelen die nergens anders te vinden zijn, kunnen wij voor u verzorgen. We beschikken over een mooie, ruim opgezette showroom en hebben daarnaast ook een webshop waar u de gewenste onderdelen kunt bestellen. Onze website is overzichtelijk, zodat u eenvoudig de benodigde onderdelen kunt vinden en snel kunt bestellen. Daarnaast kunt u op onze website terecht voor informatie over ons bedrijf, en technische informatie. Bijvoorbeeld over het installeren van motor onderdelen Kever.

Passie voor Volkswagens 

Paruzzi is niet zomaar een winkel waar u onderdelen voor uw Volkswagen Kever of Bus kunt kopen. Bij ons werken mensen die net zo’n grote passie hebben voor Volkswagens als u. We hebben verstand van Volkswagens en kunnen u altijd helpen en advies geven waar nodig. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over het plaatsen van een bepaald onderdeel. Natuurlijk vinden we het ook erg leuk als u langskomt in onze showroom in Yerseke. We geven u graag een rondleiding en kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het vinden van de juiste transmissie onderdelen Kever. Neem ook eens een kijkje in onze speciale Paruzzi catalogus!

 

https://www.paruzzi.com