Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Waarom je Floris van Bommel zou moeten kiezen

Floris van Bommel | Sinds 1734

Ja je leest het goed. ’s Lands bekendste schoenenmerk gaat alweer terug naar de 18e eeuw. Oer-Hollandse degelijkheid dat de tand des tijds meer dan prima heeft doorstaan. In het het hedendaagse modebeeld in Nederland zijn de schoenen van Floris van Bommel niet meer weg te denken. Zo goed zelfs, dat iedereen van afstand al kan zien ‘hey, dat is een van Bommel schoen’. De kenmerkende looks zijn vooral herkenbaar bij de herenschoenen van het merk. Daar waarmee het bedrijf is begonnen, blijven ze natuurlijk sterk ontwikkelen. Maar door de jaren heen zijn vele nieuwe collecties bij gekomen. Denk aan hippe de Floris van Bommel sneakers en natuurlijk de sierlijke enkellaarsjes voor de vrouw. Floris van Bommel is al lang niet enkel voor de man. Ook vrouwen kunnen al geruime tijd kiezen voor deze ambachtelijke schoenen.

Bij Nijhof Schoenen weten we heel goed wat jij graag wilt dragen. Als onafhankelijke online schoenenwinkel in Hengelo helpen wij jong en oud met modieuze, kwalitatieve en duurzame schoenen en dat al sinds 1929. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen in onze winkel voor een impressie van al onze ca. 70 topmerken. Of shop lekker rond vanaf de bank in onze webshop en bestel online met gratis verzending vanaf €99,95 in heel Nederland.

Ontdek de nieuwste collectie bij Nijhof Schoenen Hengelo

Al jarenlang is Nijhof Schoenen in Hengelo dé plek waar je moet zijn voor de nieuwste collecties van Floris van Bommel. We hebben daarom ook een heel schap speciaal toegewijd aan dit Nederlandse schoenenmerk. Bij ons in de winkel, maar ook in onze webshop, vind je daarom ieder seizoen de nieuwste collecties van:

Profiteer tijdens onze SALE weken

Regelmatig moeten we plaats maken voor de nieuwe collecties van topmerken, zo ook van Floris van Bommel. Tijdens onze opruimweken kun je profiteren van kortingen tot wel 50% op oude collecties. Sla je slag tijdens deze kortingsweken en koop je favoriete Floris van Bommel herenschoen, laarsjes of sneakers met een leuke korting. Let op: Het betreft de laatste maten van onze voorraad modellen dus dat betekent OP=OP!

Dit wist je niet over Floris van Bommel

Hier een feitje wat je waarschijnlijk niet wist. Alle schoenen dozen en bijsluiters van Floris van Bommel zijn gemaakt van gerecycled karton. Vaak zie je in schoenendozen dat de schoen zelf volgestopt is met gepropt papier en dat de schoenen zelf óók nog eens omgeven wordt door papier. Zonder natuurlijk van al dat papier. Gelukkig doen ze het anders bij Floris van Bommel, waar de schoen enkel één gerecycled gebogen kartonnetje bevat. Wel zo duurzaam en milieuverantwoord!

Een ander mooi feit is dat het bedrijf actief de schoenmakersgilde steunt waartoe vele zelfstandige schoenreparateurs behoren in Nederland en België. De stichting, opgezet door Frans van Bommel in de jaren tachtig van de vorige eeuw, maakt zicht sterk voor educatie en promotie van de schoenmakersbranche. Hiermee is het doel om de kwaliteitsschoen, die de familie van Bommel zo belangrijk vindt te behouden. Aangesloten schoenmakers worden regelmatig gekeurd op kwaliteit en expertise.

Vergeet goede schoenenverzorging niet!

Ga niet zomaar de deur uit met je nieuwe schoenen, voordat je ze goed hebt beschermt tegen de elementen. Tegenwoordig kun je goede schoenbescherming kopen die je schoenen vuil- en waterbestendig maken. Bij Nijhof Schoenen kun je de schoenverzorgingsproducten van collonil schoenpoets en spray kopen. Belangrijk is het gebruik van de juiste type spray voor je schoen. Voor advies, neem contact op met Nijhof Schoenen per mail of telefonisch via 074-2914085.

https://www.nijhofschoenen.nl/