Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Voordelen van een stoffen tas

Voordelen van een stoffen tas

De kans dat jij één of meerdere tassen in huis hebt, die is vrij groot. Dan zal je in eerste instantie waarschijnlijk denken aan bijvoorbeeld een handtas, maar er is veel meer dan alleen dat. Zo zijn er voor verschillende toepassingen allerlei verschillende tassen te bedenken, met als voorbeeld een boodschappentas. Waar we tot voor kort vaak een plastic tasje uit de supermarkt meenemen, is dit nu niet meer mogelijk. We kiezen er dus steeds vaker voor ons onze eigen tas mee te nemen. Dit kan zijn een canvastas, maar ook een katoenen behoort te de mogelijkheden. Doordat de voordelen van een stoffen tas enorm zijn, hebben we er hier enkele voor je uitgelicht. 

Prijs

Eén van de grootste voordelen van een stoffen tas ten opzichte van één van de vele soorten leren micmacbags, is dat de prijs doorgaans een stuk lager ligt. Doordat stof in tegenstelling tot leer een stuk eenvoudiger is te bewerken, maar ook een kortere levenscyclus heeft, zijn de kosten voor het produceren van zo’n tas een flink stuk lager. Daarnaast is ook simpelweg de toepassing van belang in de keuze voor een tas. Je kunt je voorstellen, dat je niet met een luxe leren tas naar het strand gaat namelijk.

Onderhoud

Het onderhouden van een stoffen tas is ontzettend eenvoudig. De meeste tassen zijn gewoon geschikt om in de wasmachine te kunnen, alleen is het wel even verstandig dat je de wasvoorschriften leest en je tas niet te warm wast. Vooral bij tassen die veel worden gebruikt, is de kans een stuk groter dat er wel eens een vlekje opkomt. Vooral wanneer je een schoudertas draagt, dan kan het wel eens voorkomen dat je ergens langs heen loopt zonder dat je het doorhebt. Kies je voor één van de vele leren schoudertassen, dan zal de kans op een vlek minder zijn, maar zal de kans op beschadiging toenemen.

Stijlvol

Het dragen van een tas, afhankelijk natuurlijk van wat voor type het is, maakt je outfit compleet. Een canvas boodschappen tas zal natuurlijk niet hetzelfde effect hebben op je outfit als een prachtige crossbody tas dames. Maar toch is er wel een wezenlijk verschil of je kiest voor een canvas tas met reclamebedrukking of een stijlvol model uit de winkel. Ook zien we steeds vaker dat de toepassing van een tas bij mannen steeds vaker wordt gezien als modeaccessoire in plaats van enkel de praktische toepassing ervan.