Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Verschillende type voedingsbh’s

Verschillende type voedingsbh’s 

Loop jij met de gedachten om borstvoeding te gaan geven, dan is het natuurlijk wel zo fijn dat je tijdens zowel het geven als het kolven niet je volledige bh hoeft uit te trekken. Door te kiezen voor een speciale bh die hiervoor geschikt is, zal je merken dat het een stuk eenvoudiger gaat, dan je aanvankelijk had gedacht. In tegenstelling tot een normaal bh, kun een voedingsbh namelijk eenvoudig losklikken, waardoor je je baby altijd en overal ontzettend eenvoudig en snel kunt voeden wanneer dit nodig is. Omdat er tal van verschillende type voedingsbh’s zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

Wanneer je kleintje honger heeft, dan zal je dit als moeder vaak direct merken. Zo worden wat jengelig of beginnen te huilen. Het is dan natuurlijk wel zo fijn, dat je ze, wanneer het nodig is zo snel mogelijk kunt voeden. Of je nu thuis of onderweg bent, een goede voedingsbeha is simpelweg onmisbaar voor iedere vrouw. In tegenstelling tot wanneer je een bh freya draagt, zal je met een voedingsbh enkel één van de beide cups hoeven los te klikken. Zo kun je je kindje snel aan de borst leggen en heb je direct weer beide handen vrij om je baby rustig te kunnen voeden.

Vanaf wanneer draag je een voedingsbh?

Wanneer je de eerste weken zwanger bent, dan zal je merken dat er het nodig met je lichaam gebeurt. Je borsten groeien, waardoor je huidige bh ineens niet meer goed past en dus oncomfortabel zit. Het voordeel van het tijdig dragen van een zwangerschaps bh, is dat deze met de groei van je lichaam meerekt. Doordat ze zijn gemaakt van een elastisch materiaal, zullen ze gedurende deze periode in tegenstelling tot een normale bh gewoon met je borsten meerekken.

Welk type kies ik?

Wanneer je voor het eerst een zwangerschaps- of voedingsbh aanschaft, dan is het belangrijk goed te kijken naar welk type je aanschaft. Zo kun je kiest voor een bh met beugel, maar ook zonder beugel. Volledig afhankelijk van wat jouw wensen zijn, kun je je keuze maken. Wel is het belangrijk dat je kiest voor de juiste maat. Vooraf of in de winkel je bh maat meten door een specialist of door jezelf is dus absoluut aan te raden. Zo voorkom je dat je een bh aanschaft die misschien iets te strak zit of niet fijn zit. Door naar een lingeriewinkel te gaan, kunnen ze je borst voor je opmeten, zodat je zeker weet dat je met het juiste model naar huis gaat.